Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már paranormális élményed...

Volt már paranormális élményed? Ha igen el tudnád mesélni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 30. 20:44
A kérdező szavazást indított:
Nekem már volt
Nekem még nem volt
49 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
37%
Voltak paranormális élményeim és ilyen megérzéseim, de nem hiszem hogy valósak lennének.
2022. szept. 30. 22:16
 2/29 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon hosszú történet de elmesélem:) 7-8 éves koromban elköltöztünk, új ház, új környezet. Ugyanabba a suliba jártam, de teljesen más környékről. A beköltözésünktől egy hétre rá minden egyes este rémálmaim voltak, családtagjaim haltak meg az àlmomban, és sírva ébredtem. Anyukám azt mondta hogy túl sok filmet nézek, és el is hittem, nem engedte tőbbet hogy bármi féle horrort nézzek. Egy hétig nem volt semmi probléma. Aztàn egyik nap átjöttek az unokatestvérem vidékről, és ott aludtak nàlunk. A szobámba aludtunk a hugom, az uncsitesom, és én. Felkeltem hajnalok hajnalán. Az ágyam melett volt egy hintaszék amit még anyukàm főnökétől kaptunk. A téve be volt kapcsolva, és arra ébredtem hogy valami nyikorog, egyből tudtam hogy a szék lesz az, erőt vettem rá néztem hátha csak be flesshelem. Hát nem. A hintaszék előre hátra mozdult. Kiabáltam anyueknak, berohantak, és kivitték a hinta széket. Az nap este annyi történt. Rá egy hétre újra egyedül aludtam a szobámba (uncsiek már elmentek). hamar elaludtam kb ilyen 8-9 felé, másnap suliba kelett mennem. Anyukám reggel megkérdezte hogy mit pakoltam egész este, még kiabált is az àgyból hogy mi a f@szt csinálok. Nem kell mondanom, fogalmam sem volt róla hogy miről beszél. Nagy nehezen elköltünk onnét. De ez egy 2-3 éves szenvedés volt számomra. Gyülöltem hazajárni. Most már itt lakunk a mostani házba 10 éve, ahogy ide költöztünk megszenteltük a házat. És azóta semmi (hála istennek)
2022. szept. 30. 22:17
 3/29 anonim ***** válasza:
57%
Könyvet tudnék írni ezekből
2022. szept. 30. 22:18
 4/29 anonim ***** válasza:
66%

Emlékszem arra az estére amikor mindez történt,valahogy minden beleégett a tudatomba.

Őszi este volt, már elég hideg,fűtöttünk, lefeküdt aludni az egész család.Nem tudtam aludni.Éjjel 2-3 között hatalmas kutyavonyításra ébredtem, majd nyűszített a kutya,és olyan hangja volt mint aki fél, majd hirtelen csend lett.De az a fajta csend, ami félelmetes,mert még a szívdobbanásomat is hallottam.Egy folyosóról nyílik én és a tesóm szobája, előlről pedig erkély van,szülők szobája a ház másik részén van.Redőnyön egy fura,kékes lilás szín szűrődött be, de olyan közelről,hogy azt hittem valaki lámpát kapcsolt az ablakom előtt.Ezután a tesóm szobájából fura hangokat hallottam, óvatosan kimentem és bekukkantottam.Amit ott akkor láttam, szinte el sem akartam hinni.Két alacsony lény volt mellette az ágy két részén a fejénél, fura mozdulatokat tettek a feje körül a tesóm pedig 30-40 centire az ágy fölött lebegett.Egyszerűen amit akkor láttam sokkolt, azt hittem helyben infarktust kapok az izgalomtól.Sajnos megbotlottam és az ajtónak estem, még annyit láttam hogy az egyik lény megindult felém,a másik továbbra is a tesóm fejénél állt.Fura ciripelő,zümmögő hangjuk volt, erre emlékszem még.Majd hírtelen képszakadás.

Másnap iszonyatos fejfájás,hányinger, tesómnak is,nem is mentünk iskolába.Napközben átmentem hozzá szüleinknek nem merte megmutatni de a testén fura geometriai ábrák jelentek meg.Egy hétig látszódott rajta,utána halványulni kezdtek és lassan eltűntek róla.

Nem mondtuk el szüleinknek, de ez az élmény elősegítette hogy érdeklődjünk a paranormális dolgok iránt.

Egy ideig nem is foglalkoztunk ezzel az élménnyel,pár év eltelt, míg egyszer este átjött a tesóm, azt mondta kapott egy furcsa képességeket hallja őket a fejében, sokféle dolgot mondanak neki,ezek egy része nem is ide tartozik sokszor átbeszéltük ezeket, inkább spirituális dolgok voltak ezek.Míg egy este mikor átjött azt mondta megmondták neki mikor megy velük,konkrét nap óra volt.Nem akartam elhinni.

Tudtam a napot,előző este mikor vacsoráztunk szüleinknek annyit mondott egy hosszú útra fog elmenni, oda mi nem jöhetünk vele.Én elrohantam sírva mert tudtam mire gondol.Hajnalban álmában elment velük örökre.

Temetés után hazamentünk semmihez nem volt kedvem,bekapcsoltam a tv-t,HBO-n akkor adtak egy új Filmet a címe Negyedik típusú találkozások volt.Szájtátva néztem végig, szinte mintha a mi életünkről láttam volna a filmet.Akkor sokkolt és alig tudtam megemészteni.

Többi élményemről nem szívesen beszélek, csak ezt szerettem volna megosztani.

2022. szept. 30. 22:24
 5/29 anonim ***** válasza:
77%
4-es:Ez nagyon érdekes, de egyben hihetetlen is. Szóval a tesód meghalt? Ez eléggé bizzar, amit írtál. Én ezeket az 🛸 történeteket nagyon nehezen tudom elhinni.Nem azt, hogy léteznek, hanem hogy csak úgy az otthonunkban be jöjjenek és ott tevékenykedjenek. Más senki nem vett észre semmit? Miért pont hozzátok mentek be? Sok kérdést felvet a dolog.
2022. okt. 1. 10:40
 6/29 anonim ***** válasza:
63%
Volt. De nem hiszek benne, bizonyára van észszerű magyarázat, csak még nem tart ott a tudomány, hogy ezt megadja.
2022. okt. 1. 15:53
 7/29 anonim ***** válasza:
44%
:O
2022. okt. 2. 23:03
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

"Többi élményemről nem szívesen beszélek, csak ezt szerettem volna megosztani."

Inkább mondd el, szívesen olvassuk, sőt meg kéne írni könyvben.

Hány éves korotokban történt ez?

2022. okt. 4. 20:43
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"Könyvet tudnék írni ezekből"

Ide elég pár bekezdés is. Rajta!

2022. okt. 4. 20:43
 10/29 anonim ***** válasza:
80%
Jó lenne ha többen írnátok. Nagyon érdekes dolgok ezek. Várjuk a történeteket. Én is láttam füstszerü, sötét árnyat, ami az ajtó mögé bellibegett és eltünt. Utána ilyen régi, poros ruha szagot éreztem.
2022. okt. 9. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!