Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már paranormális élményed...

Volt már paranormális élményed? Ha igen el tudnád mesélni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 30. 20:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egy nagy kartonlapra körbeírtuk az ábécé betűit körben, középtől jobbra írtuk: igen, balra: nem.

Középen körberajzoltunk egy kisebb pohár helyét, oda tettük az üres poharat lefordítva. Az aljára tettük négyen a mutatóujjunkat. Pontosabban, csak az elején voltunk négyen, mert egyik közülünk elkomolytalankodta az elején és kiment a szobából...

"szellem, ha itt vagy, menj ki az igenre!" volt a mondat, amivel megidéztük... Ezt jólpárszor el kellett mondani, mire megmozdult a pohár. A durva az volt, hogy az elején, csak kimozdult kicsit a jelölt helyéről, és nagyon lassan csúszott" ki az igenre, de eztán a kérdésrkre:"pl" ki vagy te? Mi volt a foglalkozasod? " stb.. Már jó gyorsan kimozgott.

Egy náci tiszt volt, és sok embert megölt. Sajnos megkérdeztük tőle, hogy tetszik e neki valaki az itt lévők közül, és akinek a nevét mondta/kiírta a az a többiekkel dumált egy másik szobában a lakásban. Nem azonnal, de rá durván 1 bő évre meghalt...

Többet soha nem csináltunk ilyet. Tényleg meglepő volt, mert senki sem mozgatta azt a poharat. A végén már úgy éreztem, hogy az ujjunkat rajta tartani is tök fölös, mert megy aztán kész

2022. okt. 29. 22:56
 22/29 anonim ***** válasza:
Ijesztő! Történt még valami? A halál eset az durva.
2022. okt. 31. 21:48
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igen. Furcsa, oda nem illő hangok a radiátor felől, meg egyszer tvzés közben, fényes nappal bereppent egy nagy denevér a szobába a nyitott ablakon. És a szép benne, hogy a szekrény mögé repült, aminek a közelében ablak nuku, de eltűnt. Nagyapámat hívtam át hozzánk, mert egyedül voltam, hogy hajtsa ki. De sehol sem volt, nem találtuk.

Nem állítom, hogy ezek 100%, hogy a szellemidézés miatt voltak, de tényleg abban az időszakban spontán rémisztő dolgok történtek.

2022. nov. 1. 22:58
 24/29 anonim ***** válasza:
Elköszönni is kellett? Minden kérdésetekre válaszolt?
2022. nov. 8. 22:13
 25/29 anonim ***** válasza:
88%

Egyszercsak abbahagytuk ezután a "ki tetszik? - es kérdés után, mert azt írta ki, miután megnevezte, hogy ki az, hogy "elviszem".

Ja, és előtte azt válaszolta, hogy nem bánta meg, hogy megölt sok embert.

Összességében beparáztunk rendesen. Elég hihetetlen volt. Ha nem vagyok résztvevő, el sem hiszem igazán.

2022. nov. 8. 22:30
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Az elején nagyon lassan indult be a pohár mozgása, viszonylag sokat kellett várni. Már arra gondoltam, hogy hülyeség, én is kimegyek a szobából. Ám, utána minden kérdésre röviden válaszolt, ha jól emlékszem. (Ez már több, mint 10 éve volt) És a kezdeti várakozás után, meglepő módon könnyedén siklott a pohár a papíron. Volt, hogy az ujjam szinte lecsúszott róla. Szó szerint tátva maradt a szánk a döbbenettől. Kérdezgettük egymást: "te mozgatod a poharat?!"

De azért volt félelmetes, mert láttuk, éreztük, hogy nem.

Nem tudom, hogy tapasztalt e már valaki ilyesmit, de mi igen. A többiek is jól emlékeznek erre. Mert így jópár év után is van, hogy egyikőnk rákérdez a többieknél, hogy "ugye megtörtént, nem én vagyok fura?!" úgy, hogy mi voltunk ott. És tény, hogy így volt. Mondjuk épp azon filóztam, hogy miért is döbbent meg engem ez az eset ennyire, mikor szerintem maga a létezés, az ember, ahogy működik, ami körülvesz minket, szerintem maga a megmagyarázhatatlan csoda.

2022. nov. 8. 22:49
 27/29 kretens ***** válasza:
92%
Azt kell tudatositani mindenkinek magában hogy mi emberek sem egy senkik vagyunk akikkel csak úgy bármilyen entitás packázhat.Erőt kell mutatni.Az is jó megoldás ha furcsa dolgok történnek hirtelen és érezzük valami furcsának a jelenlétét ha agresszivak leszünk és felpakolunk tehát üvöltve erőtől duzzadva elorditjuk magunkat hogy na mutasd a rühes pofád bármi vagy neked megyek.De az is jó ha egy szellemet démont vagy bármi gusztustalant ami nem a mi valóságunkba való szembesitjük a korlátaival.Például kérdezzünk olyanokat hogy tudsz atomerőművet épiteni?tudsz bármilyen befolyást gyakorolni a mesterséges inteligenciára?meg tudod mondani hogy mi van egy fekete lyuk eseményhorizontján belül?.Szóval értitek ugye hogy ne hogy má félni kelljen tőlük csak azért mert az ilyesztegetésen kivül másra nem jók.Teljesen haszontalanok.Bármelyik történelmi kort nézzük a róluk készült feljegyzések mind azt tanusitják hogy semmi pozitiv változást nem tettek hozzá a társadalom fejlődéséhez.
2022. nov. 19. 22:24
 28/29 anonim ***** válasza:
26. Hol vagy?
2023. szept. 29. 13:12
 29/29 anonim ***** válasza:
:(
máj. 31. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!