Volt-e valaha olyan természetfelettinek látszó élményed, amelyet a mai napig sem tudsz megmagyarázni? Amennyiben igen, leírnád a történetet?
Nem tudom pontosan hány éves lehettem, de nem olyan kicsi, talán 10.
Játszottam az ágyon, ugráltam rajta, és a széléig kiléptem véletlenül háttal, hátra kezdtem esni, majd megálltam a levegőben és éreztem, hogy teljesen visszaállítanak az ágyra.
Örökre bennem marad.
Nem tudom ki vagy mi volt de örök hálám neki, mert ott ment volna szét a fejem az biztos.
Apu halála után egy nappal feküdtem a kisfiam mellett, éppen altattam. A nyöszörgésére kinyitpttam a szemem, és egy kb 10 cm átmérő kékesen gomolygó gömb lebegett mellettem, ami pár másodperc után elhalványodott és eltűnt.
Azóta sem tudom megmagyarázni.
Ilyen nàlunk is volt mint utolsonàl!
Nekem rémisztö, mert ràadàsul ugyanigy, hogy ébresztési célzatunak hat. Azaz mintha "heccelnének".
Igen, hatàrozott fujàs ketszer. Nem szellö meg huzat.
Köszönöm az eddigi válaszokat (is)!
A kérdésem egyébként az olyan észlelésekre is vonatkozik, ahol tudjátok, hogy például szellemet láttatok, tehát ilyen értelemben létezik magyarázat a jelenségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!