Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt veletek valaha valami,...

Történt veletek valaha valami, amit "csodának" neveznél?Valami, amire nincs magyarázat? Elmondanád?

Figyelt kérdés
pl.dekopirfűrésszel belevágtam a kezembe, megrémültem, mert utálom a vér látványát, ezért gyorsan a hátam mögé dugtam a kezem, teljes erőből ökölbe szoritva. Eltelt vagy 10 perc, mire meg mertem nézni... És semmi baja nem volt, egy karcolás se volt rajta.

2020. jún. 14. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Csoda hogy a hétvégi bulikat túlélem.
2020. jún. 14. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Csoda, hogy mióta a gyk Ezoteria rovatában olvasom még 3ig el tok számolni😂🤣🤣
2020. jún. 14. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
a spontán vetélés ide számít?
2020. jún. 14. 21:26
 4/12 A kérdező kommentje:
gondolom életed legnagyobb csodája volt.. hlyeségeket tartsa meg mindenki.
2020. jún. 14. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Átmentem matekból az érettségin.
2020. jún. 14. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer öngyilkos akartam lenni. Pirosan villogott már a lámpa a vasúti átjáró előtt. Hallottam, balról jön a vonat. Beálltam tiszta féketében a jobb oldali sávba háttal a vonatnak az átjáró után oda, ahol már nem látnak.

A vonat jött, balról, ahogy számítottam, de azon a napon az ellenkező sávba közlekedett.

Nos.

Ez csoda vagy sem, tuléltem, pedig mozdonyvezetőt kivéve mindenkinek jobb lett volna, ha nem.

2020. jún. 14. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

#5 nem csoda volt, hanem az, hogy meg tudtad csinálni. Kicsit több hited legyen magadban és engedd az agyad gondolkodni, sokkal nagyobb dolgokat is elérhetsz ha nem rettegsz attól, amit el akarsz érni.

A matek egy játék. A szabályait megérted, könnyen jutsz előre a táblán és célba érsz apró lépésekben.

3 évig tanítottam matekot. Láttam a félelmet, ami visszatartja a diákokat. Fel lehet oldani és utána viccnek tartották a félelemüket és jelentősen könnyebben sikerült jobb eredményeket elérni.

Legyen egy kis önbízalmad! Ügyesebb is lehetsz, ha nem a félelem vezérel.

2020. jún. 14. 23:20
 8/12 anonim válasza:
97%

Nem csoda, de megmagyarázhatatlan 😁 Egyszer hajdinát kerestem a Tescoban. Járom a sorokat hol lehet, chipses sor végén megyek el épp, hallom egy srác áll elkezdi a barátnőjének "nézd hajdina"!?!?

Megvártam míg elmennek onnan, S chipsek között ott volt egy csomag hajdina....

Hű nekem nagyon fura volt, senkivel se beszéltem, van ott 1millio áru, érdekes hogy a srác pont erre érzett késztetést hogy kimondja, pont amikor ott álltam és azt kerestem, ráadásul nem is a helyén... Nem magyarázom, értitek.. 😁

Rengetegszer van velem amúgy ilyesmi, pl gondolok valamire, pl muskátli, és 1 mp múlva kimondják a tévében hogy muskátli. Tegnap épp egy különleges névvel jártam így... Mindig fura. 😁

2 balesetet úsztam meg, csodával határos módon, pont miután volt egy álmom halott nagypapámmal amiben azt mondta hogy mindentől megvéd. Aztán hogy ez úgy volt, vagy épp mákom volt?!

De ezekben a helyzetekben tényleg olyan érzésem volt, mintha kivette volna valaki a kezemből a kormányt...

Egy időben jártunk anyuval gyülibe. Elég soká értünk éjjel haza, busz stb. Anyu szobájában volt egy biblia a polcon. Nos amikor beléptem a szoba közepén volt!!!! Hogy ez akkor mit jelenthetett fogalmam sincs...kb 2 méterre a helyétől borítóval felfelé sérülés nélkül.. Senki sem volt otthon!

Rengetegszer kapok olyan dolgokat amikre épp tényleg vágyom, és nem csak azért mert figyelnek rám. Mostanában pl. épp gondolkoztam hogy kéne egy jó kávés készlet(senkinek sem említettem)... rá pár napra anyám keresztanyja (akivel évek óta nem beszéltem kb, és ajándékot se szoktam kapni) küldött egy tökjó kávés csésze készletet. 😁😊

Múltkor egy zacskó függönycsipeszt kaptam... És pont szükségem volt rá!! Csak hallogattam a boltba menést... De azt se mondtam senkinek, pláne nem a számomra vadidegennek, aki küldte.

Sokszor van ilyen...

Kis csodák, de csodák 😁😁 De mindig olyan jól esik 😊

Vesztettem már el drága ékszereket, számomra nagyon becses dolgokat. Minden visszakerült! Ez is csoda a mai világban 😁

Tudnék még mesélni de sztem elég 😁😁

2020. jún. 15. 07:39
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 - nagyon érdekesek, pont ilyesmikre gondoltam!! Ha van még, kérlek meséld el azokat is !!
2020. jún. 15. 07:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Életem csodája, hogy telepatikus kapcsolatba kerültem az ikerlángommal, akivel hamarosan találkozni is fogunk. :)
2020. jún. 17. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!