Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a vonzás törvényében?...

Hisztek a vonzás törvényében? Vannak saját tapasztalataitok ezzel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert úgy érzem, hogy megrekedtem az életemben. Nem tudok egyről a kettőre lépni! Létezne az, hogy a negatív gondolataimnak köze lenne ahhoz, hogy negatív élményeim vannak? Tehát értem úgy, hogy például: Várok egy állásértesítést és magamban úgy gondolom, hogy úgy sem jön össze. Pesszimistán álltam hozzá és jött is az elutasítás. Vagy például, hogy utálom és ostorozom magam sokszor, így engem sem tudnak szeretni. Rossz embereket vonzok be. Lehet először furcsán hangzik amit kérdeztem de várom azok válaszát akik tényleg hisznek benne és van személyes élményük is ezzel kapcsolatosan.

tegnap 22:11
 1/6 anonim válasza:
55%
Nem hiszek, és nem létezik. Próbáltam.
tegnap 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Ez tipikusan az, amit néhány ritka anekdota "bizonyít". Egyébként az egész úgy van kitalálva, hogy ha beválik, akkor bizonyíték, ha nem, akkor rosszul csináltál valamit.

tegnap 23:11
 3/6 Grimfox ***** válasza:
100%
Működik, de nem egészen úgy, vagy abban a sorrendben, ahogy gondolod. Az állásinterjúra már eleve úgy mentél, hogy nem fog öszejönni, ez a viselkedéseden, és a beszédeden is látszott, úgy általában a "nem alkalmas" összkép jött le rólad, ezért nem vettek fel. Utálod magad, ezért olyan emberekhez kerülsz közelebb, akik megerősítenek ebben a véleményedben(természetesen nem direkt), vagy maguk is negatívan állnak hozzád. Legtöbb esetben észre sem veszed, hogy ez történik, és hogy mi okozza, csak az eredményt látod. Nem egy külső erő által vonzod be ezt, hanem ez belülről indul, és hat kifelé. Onnan tudom, hogy az ellenkezője is működik.
tegnap 23:51
 4/6 anonim válasza:
100%
Működik. Mintha a jó a mégtöbb jót vonzaná. Mikor jól érzem magam és pozitivitást sugárzok kifelé még jobb dolgok szoktak jönni.
ma 06:43
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező,

te vagy a jó példa a vonzás törvényének tökéletes működtetésére! Magad írod a saját viselkedésedről:

"Várok egy állásértesítést és magamban úgy gondolom, hogy úgy sem jön össze. Pesszimistán álltam hozzá és jött is az elutasítás." Szuperül csinálod! "Bevarázsolod" magadnak a dolgokat, pont olyanokat, amilenyre a tudatalattid váágyik! Elutasítást kívántál magadnak, meg is lett, nemdebár. Csak így tovább, csak így tovább! Megvan minden tehetséged, hogy olyan életet élj, amilyenre vágysz. Örülsz az eddig elért sikereidnek?

---

Először az önszabotázstól kellene megszabadulnod ahhoz, hogy a vonzást ne csak negatív, hanem pozitív oldalról is működtetni tudd. Én szóltam.

ma 07:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Hiszek

Negatív szempontból

És abban is hogy nem csak te hanem családilag vonzzuk a rosszat

ma 07:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!