Volt már paranormális élményed családtag halála után?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 17:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Még nem
Nem hiszek ilyenekben
31 szavazat
1/6 anonim válasza:
Igen, apám megálmodta a szüleit amikor nagyapám öngyilkos lett, s azt jelentette hogy találkoztak. S sok személy mondta már nekem hogy megálmodta a halott szereteit a távozása után. Szoval ez biztos paranormáls élmény
2/6 anonim válasza:
Abban mi paranormális van, ha a halál után álmodsz a halottal? Ezt gyásznak hívják te agyoniskolázott.
4/6 anonim válasza:
Igen. Mamám meghalt, és nem történt semmi, pedig azt vártam h szellemként is mindenbe bele fog povedálni. Nagyon fura volt.
5/6 anonim válasza:
Volt. Édesapám halála után kb egy éven át történtek megmagyarázhatatlan jelenségek a házban, melynek tanúi is voltak.
6/6 anonim válasza:
Nekem anyám halála előtt történtek ilyenek...
De később frankó", hogy az is kiderült, hogy a házunk (ami egy társasház) egy római kori temetőre épült.
Már elköltöztünk onnan, hála égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!