Mi a legkülönösebb, legfurcsább dolog, ami valaha történt veled? Akár egy véletlen, akár valami paranormális dolog.
Kettő is van, amire a mai napig nem találtam magyarázatot.
Egyedül voltam itthon és a fürdőszobában a tükör álltam, amikor egyszercsak azt hallottam, hogy valaki hátulról megszólít a nevemen. Emlékszem ösztönönösen hátra kaptam a fejem, de nyilván nem volt ott semmi (senki?).
Másik eset az iskolában álltam a folyosón, sehol egy lélek és valaki megkocogtatta a vállam. Gyorsan megfordultam, de nem volt ott senki.
1× összetört egy kispohár a közelemben, többen voltunk ott. 1× egy fazék fedele, ami üveg, összeroppant. Mint később kiderült, abban az időszakban egy ismerős erőteljesen zenét hallgatott, és amiatt lehetett, hogy a szekrényben mégis összetört a cucc.
Ami nagyon különös, hogy vannak olyan álmaim, amik valamire figyelmeztetnek. Nem (minden esetben) tudom előre kiagyalni, hogy mit szeretne közölni az álom, csak utólag jön össze, hogy ez bizony úm. figyelmeztető álom lett volna...
5 éve ezelőtt ha fura megérzésem vagy álmom volt, felírtam egy füzetbe.
egyik hajnalban egy napot álmodtam meg teljesen.
Reggeltől estig minden pillanatát, de olyan volt mint egy gyorsított felvétel.Minden apró részletére emlékszem,leírtam a füzetbe.
Reggel mikor felébredtem, leírtam a dátumot, órát, hogy mikor mi történik, milyen ruha volt rajtam, aznap mi fog történni.Ki fog felhívni mit fog mondani.
5 év múlva minden ugyanúgy történt azon a napon.
aki felhívott beszélni telón, azt mondta amit leírtam, azok a dolgok történtek, amiket leírtam.Mindez egy csodálatos eseménynek volt az előjele, ami utána este történt.
Életemet teljesen megváltoztatta, ezt a jelet azóta az UNIVERZUM megnyilvánulásának tudom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!