Láttál már paranormális jelenséget(szellem stb.)?
Igen.
Egyszer láttam, hogy időben jött a Volánbusz.
Velem még sajna nem történt hasonló, pedig engem is érdekel ez a téma 😔 De a családtagjaimnak van egy sztorijuk.
Egyszer a szüleim meg a 2 nővérem anyukám szüleinél voltak és az étkezőben beszélgettek, kávézgattak, stb. és mamám össze akarta szedni az üres poharakat az asztalról és amikor nyúlt az egyikért, az magától elkezdett távolabb csúszni az asztalon, aztán hirtelen megállt, mintha valaki a kezével állította volna meg. Mindenki meglepődött, erre a mama megint nyúlt volna érte és a pohár megint arrébb csúszott egy pár centit, majd hirtelen megállt, ezután már sikerült "elkapnia". Teljesen egyenes volt az asztal, nem lejtett egyik oldalra sem, nem volt nedves se a pohár, tényleg nincs rá semmi kézzel fogható magyarázat.
1× egy rokon volt nálunk, 1000-el hallgattunk zenét. Akkor semmit sem tapasztaltunk. Majd később észrevettük, hogy a konyhaszekrényben lévő üvegtál-tető ripityára tört.
A hanghatástól.
A fürdőnkben régen volt 2 mű orchidea cserépben, kicsivel szemmagasság felett. Pár hónapja, egyik este csukott ajtónál és ablaknál fogat mostam, semmi huzat vagy bármi hasonló nem volt. Semmi különöset nem vettem észre, amikor egyszer csak a síricsendben mindenféle előjel nélkül, megindult az egyik cserép. Hallottam, ahogy a polc felületén megmozdul, mintha valaki kicsit lökött volna rajta. Totál lefagytam, libabőrös lettem és sietve elhagytam a fürdőt. Kicsit para volt.
A másik, ami azért még jobban beparáztatott, pedig éjfél fele történt, szintúgy pár hónapja. Az ágyam alatt van egy hosszabbító, mert elég rossz helyen van a konnektor és így sikerült megoldani. A lényeg, hogy kicsit magam alatt voltam, sírás határán. Megint csak a néma csendben, azt hallom, mintha a hosszabbítót valaki húzná a földön. Az volt benne a legijesztőbb, hogy (nem mértem de) vagy félpercig hallottam. Pont a fejem alatt volt, és én össze szoktam kicsit tekerni, hogy reggel ne essek át rajta és nem úgy volt, ahogy hagytam lefekvés előtt. Nagyon megijedtem, kihúztam a konnektorból és kidobtam az előszobába. Mondanom sem kell, hogy utána még kicsit fent maradtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!