Láttál már paranormális jelenséget(szellem stb.)?
Nem láttam, de hallottam valamit, amitől ma is kiráz a hideg, ha este rágondolok.
Egyik este nyáron nem tudtam aludni, és az íróasztalomtól hallottam, mintha valaki egy kis zacskót zörgetne. Mintha pl ki akarna venni belőle egy cukorkát. Ránéztem az ablakra, de zárva volt, szóval szél nem fújhatott. Magamra húztam a takarót, aztán egyszer elaludtam.
Másnap reggel első dolgom volt ellenőrizni, hogy mi zöröghetett. Viszont semmit nem találtam.
Sajnos láttam már.. előtte nem hittem a természetfeletti lényekben, de akkor minden megváltozott.
Még gyerek voltam, 15 éves kb. Egy szobában laktam a testvéremmel. Éjjel felébredtem és megpillantottam egy alakot ami a szoba másik végében állt a kanapé előtt. Mögötte volt az ablak amin keresztül bevilágított a holdfény, ezért viszonylag jól ki tudtam venni az alakját. Nem volt túl magas, vékony teste volt, hosszú karokkal. Azt hittem hogy a testvérem az, kérdeztem hogy mit csinál, de nem válaszolt, csak láttam hogy egy párnát felemel mintha meg akarna dobni vele... Mondtam hogy fejezze be, mert felkapcsolom a villanyt, de nem reagált ugyanúgy tartotta a kezében a párnát dobásra készen. Hát felkapcsoltam a villanyt, és abban a pillanatban ledermedtem. Nem volt ott senki, a párna pedig a földön volt, halál pontosan ott ahol az alak állt. A testvérem pedig nem is volt a szobánkban, már korábban átment a szüleinkhez, ott aludt, mert rémálma volt.
Utána hetekig nem tudtam aludni, de nem mertem elmondani senki, mert féltem hogy hülyének néznének vagy azt mondanák csak kitaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!