Ti észleltetek már paranormális jelenséget? Ha igen, milyet?
Nem paranormális, de eddig sosem kaptam egyértelmű magyarázatot rá:
Nekem is volt egy ezotériaboltban kapható sárgaréz ingám, néhányszor kipróbáltam milyen mozgásokra képes (ezekhez találtam tudományos magyarázatot).
Egyszer úgy egy óra "ingázás" után közelvittem egy összegyűrt alufólia-gombóchoz, ami "vonzotta", azaz ha közelvittem a gombóchoz, aztán óvatosan elkezdtem távolabb húzni a kezem, a fej valamennyire ott maradt még (kb. 10 fokos kitérés a függőlegestől, szálhossz a standard kb. 20 cm). Mást is megkérdeztem hogy csak én vagyok-e helikopter, de ő is látta (tesóm, mára biztos elfelejtette az egészet, őt soha nem érdekelte kicsit sem a dolog).
Megismételtem párszor, és a vonzás továbbra is fennállt, aztán meguntam és elraktam.
Más vezető a közelben nem volt (csak fa, papír meg műanyag cuccok).
Magamban jelentős statikus elektromosság halmozódott fel amúgy, bár nem tudom ennek lehetett-e köze a jelenséghez.
megnéztem a két legújabb , legdurvább horror/thriller mozit!
az elnémultak, Oculus!
mind a kettő erről szól, amit írtál!
na, hogy utána miket tapasztaltam, azt már inkább le sem írom!
Nekem ugyan nem jelenség,de mint olyan érdekes dolog történt velem(velünk)
Amikor apukám meghalt,anyu nálunk aludt...én nem szeretem a ketyegős órákat ezért nincs egy darab sem a lakásunkban.De mikor lekapcsoltunk mindent(tv,villany )hangos óra ketyegés hallatszott,azt hittem anyu hozott magával egy órát(mindig is arra ébredtek)Reggel anyu kérdezi:Neked mióta van ketyegős órád??----Nekem nincsen azt hittem te hoztad magaddal?----Nem hoztam.....
Mind ketten hallottuk,hogy erősen ketyeg egy óra!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
ezt a kerdest meg en irtam. ha tortenik is valami ilyesmi nem foglalkozok vele igy nincs mitol felni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!