Akik meg vannak győződve arról, hogy léteznek természetfeletti dolgok, mi alapján vannak meggyőződve?
Te bipoláris vagy, a másik ember meg nem.
Az hogy valakit ez az ezo dolog megnyugtat és olyat érez ami pozitív, az segíthet.
Plusz ha visdzaolvasod, akkor még mindig néha előjövő dolgokról van szó, mint folytonos problémákról.
Te bipoláris vagy, a másik ember meg nem.
Köszönöm a hasznos megállapítást, főleg ezoteria szempontjából
Én is nagyon erősen pesszimista vagyok, mondjuk ha valaki depressziós az a büdös életben nem lesz optimista, pláne ha volt is kiváltó oka a depresszionak. Eleve rossz gének, rossz család, bántások, stb…
De pl én gyógyszerfüggő is vagyok és ha beveszem a nyugtatót már akkor jobban vagyok picit pedig akkor még nyilván nincs hatása, ez is egy fajtája a placebonak
Sőt ha egy vitamin nézne ki úgy mint a nyugtatóm, annak is biztosan lenne placebo hatása egy pár napig…
Amúgy én semmilyen gyógymódban nem hiszek, csak várom a korai halált
Már azon is gondolkodtam hogy egyszerűen abbahagyom az evést…
Az ezoteria rám csak meg rosszabb hatással volt, mert azóta hiszek a sorsban, a reinkarnacioban és elkönyveltem magamban hogy én ide bunhodni jöttem és nincs kiút
Nálam épp ellenkezőleg van. Sok esetben ha beveszem a gyógyszert, akkor sem hat. Valószínűbb, hogy a hozzászokás miatt, mint hogy valami pszichés okból. De például ha hányingerre veszek be gyógyszert, az sokszor nem hat, mert addigra túl ideges vagyok, hogy tudjon hatni.
Én a problémáim kezdete előtt kezdtem foglalkozni ezotériával, még 20 éve. Akkor még optimistán. Aztán nagyon lepusztultam, és akkor kezdtem foglalkozni olyan dolgokkal, mint a karma. De valahogy nekem sosem az jött le belőle, hogy az, amit átélek, az büntetés. Büntetés csak az, ha tudod mit tettél. Csak az tud bűnhődni, aki tudja, mit követett el. Ha úgy kapsz büntetést, hogy nem tudod miért kapod, vagy eleve nem is tettél semmit, akkor nem fogsz bűnhődni, így a büntetés nem ér célt, azaz fölösleges. Az olyan jelenségek, mint pl a karma nem arról híresek, hogy fölösleges dolgokat csinálnának. Ezért nem gondolom, hogy a karma büntetés. Persze a new age ezotéria sokszor fogalmaz úgy, hogy "karmikus büntetés". De ez csak félreértelmezés, nem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!