Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen lény élhet ebben az...

Milyen lény élhet ebben az illetőben?

Figyelt kérdés

Van egy személy aki sokat segített rajtam de nagyon megijesztett. Nem tudom mit gondoljak.

Sokat meditáltam meg imádkoztam segítségért egy lánnyal kapcsolatban. Aztán valaki javasolta nekem ezt az illetőt de nem sokat árult el róla előre. Mondta, hogy beszéljek vele mert neki segített.

Felvettem a kapcsolatot az illetővel hátha van ötlete mit csináljak. Kedves volt, velem egykorú bár kicsit furi. Kikerülte a válaszadást csak azt mondta hogy figyeljek a szexualitásra mert a legtöbb embernek ott van a gond. Aztán fogta magát és csak úgy elköszönt.

Aztán nemsoká hívott ismerősöm aki ajánlotta. A fura illető megkérte őt, hogy kísérjen engem a kedvenc gyerekkori játszóteremre az xy helyre. Pedig nem említettem neki hogy hol volt ilyen vagy volt egyáltalán. Semmi többet nem volt hajlandó mondani az illető csak hogy kísérjen oda.

Aggódva mentünk oda és hamar belekerültünk egy beszélgetésbe néhány anyukával.A végére meg volt a megoldás a kérdésemre. És utána jöttem rá hogy tényleg szexualitással volt kapcsolatos.

De hogy lehet ez? Milyen lény csinál ilyet??

2022. aug. 15. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ittá,szítá, vagy mindkettő?
2022. aug. 15. 00:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan "lény" akinek megvannak a plusz érzékszervei pl. harmadik szem nyitva megnézi az aurádat és látja a problémát..Valamint belső hallással csatornázza a szellemi üzeneteket..

Ha nem lélekgyógyász,terapeuta akkor az is elég,ha "veszi az adást" és elküld a megfelelő helyre amit mondanak neki..

2022. aug. 15. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Csak nyakoncsípted a szinkronicitást..
2022. aug. 15. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, lehetséges elérni?
2022. aug. 15. 19:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Alapból nem vállal ilyesmit. Nekem is csak jófejségből segített. De egy kérdést megérhet a dolog.
2022. aug. 15. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod kérdezz rá. Köszönöm.
2022. aug. 16. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Mójember lehet benne, illetve ha seksualitás a téma, akkor több mint valószínű h a Rézfhaszú Bagój.

Vagy még esetleg a Farkosennber, főleg ha teliholdkor gyakran leharaplya a lábadat.

2022. aug. 16. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó de a jetik okosak legalább
2022. aug. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!