Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha létezne egy a mi időfogalma...

Prokopf kérdése:

Ha létezne egy a mi időfogalmaink szerint halhatatlannak, és fizikai lehetőségeink szerint sebezhetetlennek tekinthető lény, szerintetek megértené az élet és halál fogalmát? Vajon hogy viszonyulna hozzánk?

Figyelt kérdés

Egyáltalán ha tudna kommunikálni velünk, megtenné?

Képes lenne tanulni?

Mi tudnánk tőle tanulni valamit?

Minden vélemény érdekel.

2021. szept. 6. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Az én világfelfogásom alapján én is ilyen vagyok, meg te is, és mindenki. Nem a személyekről beszélek, hanem a forrásról, amiből minden és mindenki ered. Kommunikálunk, nem? 😛
2021. szept. 6. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

"Az én világfelfogásom alapján én is ilyen vagyok"

Ahha. Tehát halhatatlan és fizikailag sebezhetetlen? Azért ne próbálj meg leugrani a tizedikről...

2021. szept. 6. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Eltaposna, mint egy férget.
2021. szept. 6. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Azt írod a mi időfogalmaink szerint. Az ő időfogalmai alapján is létezhet akkor ezek szerint halál. Szóval miért ne értené?
2021. szept. 7. 01:04
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Ember se erti a halal fogalmát
2021. szept. 7. 07:50
 6/11 A kérdező kommentje:

A kérdésben megadott jellemzői alapján egyáltalán szükségszerűen értelmesnek kellene lennie?

(Ezt én is csak kérdésekben közvetve feltételeztem.)

#2 bármilyen meglepő filozófiai értelemben akár (öntudatod szempontjából) akár logikusan képzelhetnéd magad halhatatlannak is. Sebezhetetlennek viszont biztos, hogy nem. (Ellenőrizhetőség: a visszacsatolás lehetősége illetve hiánya.)

#3 Ha nem értelmes lény, valószínű. Ha az, akkor annak függvényében, hogy bennünket mennyire tart annak.

#4 ha feltételezem, hogy értelmes, igazad van. De akkor is valószínűleg csak annyira értené, amennyire mi is (lásd. #5)

2021. szept. 7. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

1: Igen.

2: Ez tőlünk is függ.

3: Valószínűleg.

4: Valószínűleg.

5: Igen.

2021. szept. 7. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi se beszélgetunk a hangyákkal
2021. szept. 7. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

De ha tudnánk, megtennénk!

Amúgy valamit azért próbálunk.

2021. szept. 7. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Brightburn: Lángoló fiú című filmet nézd meg, lehet így viszonyulna az emberekhez.
2021. szept. 7. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!