Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne, hogy a föld...

Lehetséges lenne, hogy a föld alatti barlangokban él valamilyen életforma?

Figyelt kérdés

Van a Barlang cimű horror film amit nagyon szeretek és most megint elgondoltatott.

De akkor már rájuk bukkantuk volna nem? Vagy mélyebben lehet valami ott lent?

2021. aug. 31. 13:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Persze, csak figyelni kellett volna biológia órán. Rovarok, csigák, gőték, szalamandrák, rákfélék, meg növények is vannak.
2021. aug. 31. 13:26
 2/31 anonim ***** válasza:
96%

A föld alatti barlangokban most is sok életforma él. Az axolotl-al megkezdve a halakon át minden.

Amúgy melyik Barlang (The Descent, The Cave, egyéb)?

2021. aug. 31. 13:28
 3/31 anonim ***** válasza:
96%

1

Vagy nézni kellet volna kicsit az Animal Planet-et. :D

2021. aug. 31. 13:29
 4/31 A kérdező kommentje:
Én az emberhez hasonló életformára gondolok, mint a filmben.
2021. aug. 31. 13:31
 5/31 A kérdező kommentje:
#2 The Descent
2021. aug. 31. 13:33
 6/31 anonim ***** válasza:
91%

Akkor a The Descent-et láttad.

Amúgy abban nem mutáns emberek voltak, akik lennt ragadtak a barlangban, s teljesen más irányba fejlődtek? (vagy valami korai ember faj, vagy egyéb ősünk) Mint ahogy a felszíni állatoknak is van barlangi megfelelője, ami fehér, vak, stb.

Rég láttam...

Amúgy elméletben lehet, csak kell pár dolog:

-egy nagy barlang

-valami előember csoport, ami betévedt oda és ott ragadt

-megfelelő feltételek, hogy ezek tudjanak ott élni és szaporodni

-idő

2021. aug. 31. 13:39
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt úgy egy évtizede egy másik barlangos film, ami sokkal jobb volt mint ezek. Egy 5-6 fős barlangász csaj csapat egy hétvégi túrájukon egy egyikük random meglepiként talált új barlangba mentek. Nem ismerte senki azt a helyet. Lent egy csomó hullát, csontokat találtak.

Emberszerű hamufehérbőrű annunakinak kinéző, ámde vak lények zabálták fel őket. Nem tudom mi volt a címe, de nagyon jó volt. Kb úgy élhetnek. Valaki emlékszik mi volt a címe? A hbo-n láttam

2021. aug. 31. 13:39
 8/31 Grimfox ***** válasza:
96%
A barlangokban olyan kevés tápanyag van, és annak a nagy része is fogyasztásra alkalmatlan, hogy nagyobb testű élőlényeket nem képes eltartani, főképp nem nagyobb csoportokat. A kisebb élőlényeknek is teljesen lelassult az anyagcseréje, hogy kibírják az alacsony hőmérsékletet, és a tápanyaghiányt.
2021. aug. 31. 13:41
 9/31 A kérdező kommentje:

#6 De azok

#7 Az ugyan az, amit én írtam

2021. aug. 31. 13:55
 10/31 anonim ***** válasza:
92%

Sok barlangban található nagy csoport-létszámú emlős.

Gondolok a denevérekre, akik a barlangban élnek, de kint ejtik el zsákmányaikat.

2021. aug. 31. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!