Lehetséges lenne, hogy a föld alatti barlangokban él valamilyen életforma?
Van a Barlang cimű horror film amit nagyon szeretek és most megint elgondoltatott.
De akkor már rájuk bukkantuk volna nem? Vagy mélyebben lehet valami ott lent?
A föld alatti barlangokban most is sok életforma él. Az axolotl-al megkezdve a halakon át minden.
Amúgy melyik Barlang (The Descent, The Cave, egyéb)?
1
Vagy nézni kellet volna kicsit az Animal Planet-et. :D
Akkor a The Descent-et láttad.
Amúgy abban nem mutáns emberek voltak, akik lennt ragadtak a barlangban, s teljesen más irányba fejlődtek? (vagy valami korai ember faj, vagy egyéb ősünk) Mint ahogy a felszíni állatoknak is van barlangi megfelelője, ami fehér, vak, stb.
Rég láttam...
Amúgy elméletben lehet, csak kell pár dolog:
-egy nagy barlang
-valami előember csoport, ami betévedt oda és ott ragadt
-megfelelő feltételek, hogy ezek tudjanak ott élni és szaporodni
-idő
Volt úgy egy évtizede egy másik barlangos film, ami sokkal jobb volt mint ezek. Egy 5-6 fős barlangász csaj csapat egy hétvégi túrájukon egy egyikük random meglepiként talált új barlangba mentek. Nem ismerte senki azt a helyet. Lent egy csomó hullát, csontokat találtak.
Emberszerű hamufehérbőrű annunakinak kinéző, ámde vak lények zabálták fel őket. Nem tudom mi volt a címe, de nagyon jó volt. Kb úgy élhetnek. Valaki emlékszik mi volt a címe? A hbo-n láttam
#6 De azok
#7 Az ugyan az, amit én írtam
Sok barlangban található nagy csoport-létszámú emlős.
Gondolok a denevérekre, akik a barlangban élnek, de kint ejtik el zsákmányaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!