Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne, hogy a föld...

Lehetséges lenne, hogy a föld alatti barlangokban él valamilyen életforma?

Figyelt kérdés

Van a Barlang cimű horror film amit nagyon szeretek és most megint elgondoltatott.

De akkor már rájuk bukkantuk volna nem? Vagy mélyebben lehet valami ott lent?

2021. aug. 31. 13:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
A bigfootok ott élnek, és csak néha jönnek a felszínre.
2021. aug. 31. 18:07
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
igen, a barlangi hal is ott él például.
2021. aug. 31. 21:43
 23/31 anonim ***** válasza:
66%

Attól hogy nem csak ott él attól még ott is megtalálható. S ez itt a lényeg, hogy ott is vannak.

2021. szept. 1. 01:19
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
Meg emberek is élnek ott. Láttam egy filmet ahol a professzor és társai lementek egész mélyen a föld alá és ott másféle növények meg osemberek is voltak akik elfogták őket. Végül az egyik beleszeretett ott egy lányba és ottmaradt, a többi feljött és dinoszauruszok meg ilyesmik voltak itt. Azt hiszem utazás a Föld középpontja felé a címe a filmnek
2021. szept. 1. 21:36
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg, ha van valami hőforrás mondjuk elég mélyen vagyunk és belső hője okozhat ilyet, akkor lehetséges lenne az ilyesmi. Lehet valami előemberek, meg állatok stb. oda vándoroltak mélyen a földalá és ott fejlődtek pár millióévi akkor igen. De olyan felszíni barlangoknál biztos hogy nem, mivel nincs meg a hőmérséklet és az anyagcsere is lassú, ahogy már írták korábban.
2021. szept. 20. 18:06
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

S az élelem problémája? Mert az mindegy hány évig milyen melegben vannak, ha nincs annyi eledel amivel életben maradnak...

2021. szept. 21. 06:26
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
#26 azért mondtam, hogy állatokkal is vándorolnak oda.
2021. szept. 21. 11:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg amíg a barlangokról tudunk (azokról amikbe be lehet jutni) azt mutatják, hogy alig van bennük élet. Pár kígyó, denevér, bogár, rovar, pók, gomba, moha, kisebb halak és kétéltűek. Azért ha ezeknél nagyobb állat nem él meg a barlangokban 0-24ben akkor az ember se nagyon tudna, mindegy mennyire volt előember.

2021. szept. 21. 11:15
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Értem, ezt nem vitatom.

Én a kérdést úgy interpretáltam, hogy elméletileg létezhetnek-e olyanok mint abban a horror filmben, és mik lehetnek a feltételei, hogy az létezzen. A válasz az, hogy egy nagyobb csoportnak oda vándorolnia mélyen a föld alá ahol meleg van. Valami ilyenre volt kíváncsi a kérdező.

2021. szept. 21. 11:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#29 ez igaz, hogy erre volt kíváncsi. Elméleti szinten talán működne is. Csak a valóságban már más kérdés, hogy menne-e. S erről kisregényt lehetne írni, hogy miért nem működni, földrajzilag, geológiailag és biológiailag.
2021. szept. 21. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!