Szerintetek mi van a halál után? Többi lent
Szerintem olyan mint az alvás. Alvás közben sem tudjuk, hogy létezünk. Annyi különbséggel, hogy ha meghalunk nem álmodunk, mivel nincs agyműködés sem.
Sokak szerint a meghalt személyek lelke itt marad a Földön és látnak minket és fájdalom és gond mentessen követik életünk történéseit.
Szeretnék ebben hinni, hogy ha meghalok, látom mi történik a világban, milyen lesz a jövő és a szeretteim életét kisérhetem.
Ti hisztek ebben? Szerintetek ez elképzelhető vagy tényleg csak egy üres feketeség van a halál után és a nagy üres semmi?
83 - "Az oxigénhiányos agy nem lép ki a testéből és nem figyelgeti saját magát kívülről és nem tudja látni a halála utáni történéseket, eseményeket sem,amelyek bekövetkeznek a valóságban."
Ez minden bizonnyal igaz. Ezt azonban más sem tette meg, bizonyítottan legalábbis biztosan nem.
90 Hiába lehet minimális agyi funkció, agyi funkcióval sosem látod a tested kívülről, ahogy műtenek, meg az orvos sapkáját, termetét, hátulját és azt sem tudod meg, hogy kopasz a sapkája alatt. Hiába nem voltak polcok, ha találtak egy embert, aki polcok nélkül is beszámolt olyan dolgokról, amelyekről eredetileg polcok elhelyezésével akartak meggyőződni.
"ott viszont szó nincs erről a mondatrészről, amit kontextusból kiragadva bemásoltál..."
Ez a megállapítás a vizsgálat egészére vonatkozik, mert a vizsgált személyek beszámoltak dolgokról, amiket leellenőriztek. Tehát azt is leellenőrizték, amiket ez az 57 éves ember mondott.
"NEM VOLT MÓD bebizonyítani"
Egy ember kivételével nem volt mód és ezért egyetlen esetben bizonyosodott be a halál utáni élet, de nyilván ez még kevés, mert ennél több kell, ahhoz, hogy általánosan ki lehessen ezt mondani. Ez nem bizonyosodott még be, viszont 1 ember esetében bizonyosodott be a halál utáni élet.
91Megtette: "A kutatás legfontosabb eredménye valószínűleg a világ első tudományosan igazolt testen kívüli élménye. Egy 57 éves páciens a legapróbb részletekig, pontosan képes volt felidézni, hogy mi történt körülötte, miután ideiglenesen meghalt. Részletes, vizuális emlékei pontosan megegyeztek a valós eseményekkel.
„Ez azért rendkívül fontos, mert eddig úgy gondoltuk, hogy ezek az emlékek hallucinációk, vagy illúziók, amik a szív leállása előtt, vagy közvetlenül az újraélesztés után keletkeztek, de semmiképpen sem valós emlékek arról az időről, amikor a szív nem dobogott” – mondja a kutatást vezető Dr. Sam Parnia." [link]
"Hiába lehet minimális agyi funkció, agyi funkcióval sosem látod a tested kívülről, ahogy műtenek, meg az orvos sapkáját, termetét, hátulját és azt sem tudod meg, hogy kopasz a sapkája alatt. Hiába nem voltak polcok, ha találtak egy embert, aki polcok nélkül is beszámolt olyan dolgokról, amelyekről eredetileg polcok elhelyezésével akartak meggyőződni."
Ehhez minimális agyi funkció márpedig elég. Hiszen amikor alszol, akkor is hallasz dolgokat, amelyek beleszövődnek az álmodba. Ez az ember sem látta a testét kívülről, a mennyezetről.
Ezután bemásoltál két magyar idézetet. Korábbi vitát elég lett volna végigolvasnod, utaltam rá, mennyit torzítanak ezek a cikkek a valóságon. Bemásoltam korábban egy részletet is, amire a legutóbbi hozzászólásomban is hivatkoztam, arról van szó, hogy ez a testen kívüli élmény NEM BIZONYÍTOTT. Ezt a kutatás egy az egyben leírja. Könnyen lehet, hogy a páciens álmodta az egészet.
58-as hozzászólásom utolsó bekezdése:
"Érdekes módon a szöveg utolsó bejegyzése le is írja, hogy a kórterem felépítése alapján nem bizonyítható, hogy ő tényleg elhagyta volna a testét, feltehetőleg szimpla hallucinációról lehet szó. Nem voltak pl. polcok, amiknek láthatta volna, hogy mi van a tetején, stb."
"Amikor alszom, akkor nem a valóságot látom, ami akkor éppen történik velem, körülöttem"
Ugyanez történt itt is. Nem a valóságot látta, hiszen a valóságban nem hagyta el a testét, szimplán hallucinált. Ettől függetlenül hallotta, amik történnek, így az agya hallucináció formájában képpé tudta ezt számára alakítani.
Ha elolvasod a kutatás eredeti szövegét, ott van leírva, amit az előző hozzászólásom utolsó bejegyzésében írtam.
"Megmondta a doki, hogy a valóságot látta, a hallás alapján nem tudod a valóságot képpé alakítani, mert az arra alkalmatlan. Ha hallasz valamit, abból nem lesz szín, nem lesz kopasz orvosfej stb. Ha mégis elképzelsz valamit, az hogyan tudna megegyezni azzal a képpel, ami a valóságban történik?"
Viszont az eset úgy kezdődött, hogy ő már eleve a kórteremben volt, nem pedig szívroham miatt szállították be. Ő a szívleállás előtt beszélt is a személyzettel, saját bevallása szerint. Tehát ismerte a körülményeket, ismerte már a kórtermet is. Ezután ugyanazt hallucinálni, mint amit már korábban láttál, nem egy természetfeletti dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!