Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi van a halál...

Szerintetek mi van a halál után? Többi lent

Figyelt kérdés

Szerintem olyan mint az alvás. Alvás közben sem tudjuk, hogy létezünk. Annyi különbséggel, hogy ha meghalunk nem álmodunk, mivel nincs agyműködés sem.

Sokak szerint a meghalt személyek lelke itt marad a Földön és látnak minket és fájdalom és gond mentessen követik életünk történéseit.

Szeretnék ebben hinni, hogy ha meghalok, látom mi történik a világban, milyen lesz a jövő és a szeretteim életét kisérhetem.

Ti hisztek ebben? Szerintetek ez elképzelhető vagy tényleg csak egy üres feketeség van a halál után és a nagy üres semmi?

2022. jan. 29. 20:47
A kérdező szavazást indított:
Igen, hiszek benne
Hiszek is meg nem is
Szerintem nincs semmi a halál után
Más..(kérlek írd meg)
40 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/128 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nagy üres feketeség, semmi, nem érzékeljük az időt sem többé, olyan mint mielőtt megszülettünk volna.
2022. jan. 29. 21:46
 2/128 A kérdező kommentje:

Én is ebben hiszek, csak szeretném azt hinni, hogy nem így van.

De szerintem sincs semmi a halál után sajnos.

2022. jan. 29. 21:55
 3/128 anonim ***** válasza:
77%
Egyetlen veled kapcsolatos dolog van a halálod után, mégpedig a hatása annak, amit életedben cselekedtél. Ezért érdemes olyan életet élni, amivel képességeidhez méltan megpróbálod jobbá tenni a világot.
2022. jan. 29. 22:43
 4/128 anonim ***** válasza:
55%
Temérdek hiteles beszámoló készült már azokkal, akiknek leállt a szívük és átléptek a túlvilág dimenziójába. olyannyira sok, hogy már sikerült bizonyítani is ezek valódiságát, hitelességét: [link]
2022. jan. 29. 22:47
 5/128 anonim ***** válasza:
79%

Én remélem,hogy tovább élünk a halálunk után.

de sajnos az tűnik a legreálisabbnak,hogy nincs utána semmi.:(

2022. jan. 29. 23:01
 6/128 anonim ***** válasza:
76%

4 - Ez a temérdek hiteles beszámoló konkrétan egyetlen eset a cikkben, ami összességében is abszurd.

Először azt írják, azt bizonyították be, hogy a biológiai halál után az agy 3 percig még működik, ezért előfordulhat, hogy érzékeljük a saját halálunkat.

Ezután azt írja, hogy bebizonyították a testet elhagyó észlelèst is, mert valaki beszámolt arról, mi történt vele a halàla és az újraélesztése között.

Ha bebizonyítottàk, hogy az agy még működik a halàl után is, akkor nem kell valakinek a testét elhagyni ahhoz, h tudja, mi történik körülötte...

2022. jan. 29. 23:05
 7/128 A kérdező kommentje:

4es: ez sajnos elég abszúrd. Szerintem nem azért van “élet” a halál után, mert ők érzékeltek még valamit pár perc elteltével a szívleállás után is. Még a kómában fekvők sem hitelesek, hisz nem teljesen haltak meg, mivel gépek tartják őket életben.

Ha valaki mondjuk 1-2 napig lenne hallott és úgy jöhetne vissza, az lenne egy hiteles infó, ami sajnos lehetetlen, de ezek a pár percig nem éltem beszámolók, szerintem csak az agy képzelőeréjből fakadó dolgok, amit ők valósnak hittek.

2022. jan. 29. 23:16
 8/128 anonim ***** válasza:
28%
Igen egyetlen esetet tudtak rögzíteni úgy kórházban, hogy a átélő pontosan beszámolt arról, hogy mi történt körülötte, noha már 3 perce leállt a szíve. Olyan dolgokról számolt be, amiről nem tudott volna beszámolni. Ez bizonyított eset.
2022. jan. 29. 23:17
 9/128 anonim ***** válasza:
82%

A tanulmány által leghitelesebbnek és legjobban dokumentáltnak tartott eset egy 57 éves szociális munkás férfié. A páciens aprólékosan beszámolt a szívmegállást követő eseményekről (például a nővérek munkájáról és a szobában található berendezésekről). Két csipogást is hallott, amelyet az egyik gép adott ki. Ez azért számított fontos információnak, mert a csipogások között eltelt idő három perc volt, így a kutatók ebből meg tudták állapítani, hogy az élmény mennyi ideig tartott.

„A férfi esete azért is kiemelendő, mert a halállal kapcsolatos élményeket eddig csak olyan hallucinációs tünetekként kezelték, amiket a beteg közvetlenül a szív megállása előtt, vagy az újraélesztést követően él át. Az eddigi ismeretek szerint az agyműködés a szív megállását követően 20-30 másodpercen belül megszűnik. Mivel nincs agyműködés, az érintettek nem tudják felidézni az ekkor történt eseményeket. Az 57 éves páciens élményei azonban a szívmegállást követően történtek, ráadásul nem illúzión, hanem valós eseményeken alapultak, amelyeket hiteles szemtanúk is alátámasztottak” – mondta Parnia. [link]

2022. jan. 29. 23:28
 10/128 anonim ***** válasza:
65%

Én is próbálok mindig elgondolkozni minden elméleten, hogy hátha az lesz. De sajnos szerintem is az lesz ami az életünk előtt volt. Vagy is semmi. Hisz mikor még nem születtél meg kvázi akkor is halott voltál. És azt is úgy érzékeljük, hogy semmi nem volt (persze kitudja). De az szokott vigasztalni, hogy ha egyszer létre tudott jönni az én öntudatom ebben az emberi élet formájában akkor másodjára vagy sokadjára is lehetséges. Itt nem lélekvándorlásra meg természetfeletti dolgokra gondolok. Hanem szimplán arra a feltevésre alapozva, hogy ami megtörténhet az meg is történik.—> Vagy is megtörténhetett, hogy a te öntudatod létrejöjjön ebben az emberi formádban ebben a világegyetemben ebben az időben és ezért meg is történt. —> De ha valami egyszer megtörténhet az megtörténhet többször is.—> Talán nem is ilyen formában de lehetőség van rá, hogy újra létrejöjj.

De ez is csak egy elgondolás valódi választ nem fogsz kapni és sajnos az a nagy poén az egész kérdésben, hogy tulajdonképpen lehet, hogy még a halál után se tudjuk majd meg, hogy mi lesz velünk mert ha megszűnik az addigi létünk már nincs ki megtudja, hogy megszűnsz. Szóval boldogabban éled le az életed ha ilyeneken nem gondolkozol.

2022. jan. 29. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!