Szerintetek mi történik, miután meghal egy ember?
Nem tudok minden kérdésre választ adni, én is csak ember vagyok, de ajánlok egy oldalt. Nagyon sok kérdés fel van téve és megválaszolva.
gotquestions.org/magyar
Lenne egy másik kérdésem. Mi az, ami ezt a dühöt kiváltotta belőletek?
A lehetőség, amit írtam, hogy meg lehet szabadulni a kétségbeeséstől, és örök életet szerezni?
"Mi az, ami ezt a dühöt kiváltotta belőletek?"
Az emberi hülyeség, amit itt lenyomsz.
Én pl egyáltalán nem vagyok dühös, inkább szánalmat érzek. Az meg, hogy valaki megevett pár hallucinogén bogyót és leírta, hogy Jézus lelátogatott a Földre, nekem nem elég bizonyíték. Ráadásul ezek az írások is átmentek párezer ember kezén, szájról-szájra terjedtek és mindenki a saját maga sztoriját mesélte el, míg egyszer leírták (szintén a saját szemszögükből), aztán átírták, fordították stb.
Szánalmas tényként kezelni az egészet.
Én magára a keresztyén tanra vagyok dühös, nekem konkrétan fájdalmakat is okozott, nameg veszélyes is tud lenni.
A hívőket meg sajnálom, felesleges kötelezettségeket vállalnak, korlátok szerint élnek. Egy plusz stressz is.
Én hihetetlenül szabadnak érzem magam a ""felvilágosulásom"" óta.
“Amikor Isten eredetileg az írókat a Biblia megírására ihlette, akkor az eredmény Istentől lehelt és hibátlan volt ”
Vegyünk egy esetet. Tim nem hisz Istenben.
Ha a Biblia téved, Tim bárhogy élhet, semmi nem fog történni.
Ha a Bibliának igaza van, Tim hatalmas bajban van!
39
Azért, mert nagyon erősen hisznek abban, amit tanultak. Nagyon erősen hisznek benne.
Viszont észérvek nincsenek a tanultakban, hanem sablonos süketelések, értelmetlen, értelmezhetetlen filozofálgatás.
Amúgy nem buta emberek.
Mérnökök, orvosok stb.
Csak hisznek valamiben, amiben nem kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!