Szerinted is létezik olyan, hogy valaki NEM fizikailag "otthontalan"?
Figyelt kérdés
Éreztél már ilyet?ma 16:49
1/10 Grimfox válasza:
Ez egy gyakori életérzés a modern világban, és rengeteg pszichés probléma, sőt, betegség is származik belőle. Lehet olvasni is a gyökeréről. A társadalom, és a család szerkezetének megváltozása az elsődleges oka. Vannak egyéb okai is, mint például az információáradat, amivel minden pillanatban meg kell birkóznia az embernek, de ezek inkább közvetett okok.
Nem mellesleg igencsak rossz érzés.
2/10 A kérdező kommentje:
"Nem mellesleg igencsak rossz érzés."
Akkor ezek szerint MI igazán tudjuk! ;/
ma 17:08
3/10 anonim válasza:
Én így születtem. Végül ennek következtében fizikailag is otthontalanná váltam.
4/10 A kérdező kommentje:
Ilyen is van! De mondd, te most egy hajléktalan szállóról netezel?
ma 17:13
6/10 A kérdező kommentje:
És ha fedelet keresel a fejed fölé, meg egy ágyat ahol megpihensz, hova mész?
ma 17:28
7/10 anonim válasza:
Hat aki fizikailag nem az abból sajnos elég nagy eséllyel fizikailag is az lesz
Én is tartok tőle
8/10 anonim válasza:
Persze. Van olyan, hogy van hol laknod, de nem érzed otthonodnak azt a helyet. Lehet hogy csak az a lakás nem megfelelő számodra, de olyan is van aki adott várost vagy országot képtelen az otthonának érezni.
9/10 A kérdező kommentje:
Szóval inkább lelki-szellemi otthontalanságra gondolok...
ma 18:51
10/10 A kérdező kommentje:
Úgyis lehetsz "otthontalan" hogy van fedél a fejed fölött.
ma 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!