Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki tudja nagyon pontosan...

Ki tudja nagyon pontosan megmondani hol van a Pilisben a "dobogó kő"?

Figyelt kérdés

Hogy pontosan érthető legyek. Nem Dobogókő mint helység érdekel. Az a helyzet, hogy évekkel ezelőtt, nyáron voltam ott. Akartam töltődni energiával, meg egyszerűen megnézni közelről, mi ez a "dobogó kő". Leparkoltam a nagy parkolóban, aztán elindultam a turisták számára kirakott útmutató alapján. És végül bebarangoltam a fél hegyet, viszont az emlitett követ nem találtam meg.

Tervezem, hogy ismét felkeresem a helyet. Ezért kérdezem, hogy lehet nem eltéveszteni az útvonalat? (Találtam valami zarándok helyet, meg táltosok gyülekező helyét, sok mindent, csak a dobogó követ magát nem.)

tegnap 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, mert bevallom gyerekkoromban voltam fent utoljára, de ha beírod a keresőbe, hogy "Ferenczy- szikla túraútvonal" biztosan megtalálod..

Ahogy olvastam másoktól, a Rám szakadékból kell felfelé menni a létrákon és át kell haladni a Sámán vagy "fény" kapun:

[link]

Ami eszembe jutott és az érdekessége a helynek, hogy a Báró Eötvös Loránd Menedékháznál van egy kút érdekes faragással:

[link]

A tetején pedig a piramissal, ami nem éppen a fényt szolgálja, azt olvastam róla, hogy ez a "kút" valójában a középpontja a hegynek és azért lett lezárva ezzel a pecséttel, hogy blokkolja az eredeti szeretet energiákat, tehát ha töltődni akarsz azt minél messzebb tedd meg..

tegnap 12:05
 2/7 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm!

Érdekes dolgokat írtál.

tegnap 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nincsmit.. :)
tegnap 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:

"ami nem éppen a fényt szolgálja"

"hogy blokkolja az eredeti szeretet energiákat, tehát ha töltődni akarsz azt minél messzebb tedd meg"

Hát nekem kitisztult a látásom, hallásom annyira nem a fényt szolgálja az egész hely!

Meg azért nem látogatják, szülnek, élnek ott a legszellemibb emberek.

tegnap 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt a helyet keresed!

[link]

tegnap 19:29
 6/7 A kérdező kommentje:
5, köszönöm! 👍
tegnap 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Dobogó, mint pódium. Nem mást jelent.
tegnap 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!