Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A vallások sprituális hagyomán...

A vallások sprituális hagyományok hogyan magyarázzák a mentális betegségeket?

Figyelt kérdés
Mármint konkrétan: skizofrénia, adhd, autizmus, paranoia stb.

tegnap 16:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A spir. hagyomány, amit követek, nos, az egyénre koncentrál. Nem mondhatom neked, hogy mindig és kizárólagosan ez-vagy-ez az oka egy egy, jelenleg betegségként kezelt állapotod mögött. De azt sem, hogy a jelenlegi orvosi címkéknek (a négy kórképre célzok, amit írtál), csak egy-egy oka lehet.

Igazából a fent feltett kérdésre adott válaszok ismerete nem hoz annyi hasznot mint a kérdés, hogy lehet meggyógyulni belőlük.

tegnap 17:02
 2/14 anonim ***** válasza:
tegnap 17:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Dehiszen ezekből tudtommal nem lehet megggyógyulni. Ha igen, természetesen arra méginkább kíváncsi vagyok.
tegnap 17:08
 4/14 A kérdező kommentje:
2# ezt a kérdést, ha nekem mint kérdezőnek célzod, igen, konkrétan erre, ahova írok, kérdésre hivatkozol :D
tegnap 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Abban az előző kérdésben is olyan okokat kerestél, amik egyszer, egy megváltoztathatatlan múltban véltél megtörténni. Illetve ebben, az újabb kérdésedben sem proaktivitás van, hanem okkutatás. Az előző kérdésedre érkezett olyan reakció, ami szerint adekvát válaszadáshoz több infóra van szükég. Akkor sem ostottál meg több információt a kórelőzményekről. Át akarod-e hidalni ezt az ellentmondást?
tegnap 17:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem. Először is, amit a 2. hozzászólásodban linkeltél kérdés, az ugyanez a kérdés, most, itt, ahol beszélgetünk.

Másodszor pedig én még nem írtam ki ehhez hasonló kérdést. Szóval biztosan nem lehetett az enyém.

tegnap 17:21
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Á! Ezt benéztem ide-oda kapcsolgatás közben. Köszi a figyelmeztetést.
tegnap 17:22
 8/14 A kérdező kommentje:
7# IGazán nincs mit, de ha esetleg tudod a választ a kérdésre.. vagy a gyógyírt a példáimra.. azt én köszönném meg x)
tegnap 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Vizsgálat nélkül semmi hasznosat nem mondhatok neked.
tegnap 17:30
 10/14 A kérdező kommentje:

Vizsgálat? Orvosi vizsgálatra gondolsz? Értem hát ez sajnálatos, remélem majd valaki más.

(Ugye nem állítottam, hogy nekem bármelyik is fennáll. Illetve én a nem-orvosi nézőpontokra lennék most kíváncsi, ugyanis az orvosit már azért valamelyest ismerem)

tegnap 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!