A vallások sprituális hagyományok hogyan magyarázzák a mentális betegségeket?
A spir. hagyomány, amit követek, nos, az egyénre koncentrál. Nem mondhatom neked, hogy mindig és kizárólagosan ez-vagy-ez az oka egy egy, jelenleg betegségként kezelt állapotod mögött. De azt sem, hogy a jelenlegi orvosi címkéknek (a négy kórképre célzok, amit írtál), csak egy-egy oka lehet.
Igazából a fent feltett kérdésre adott válaszok ismerete nem hoz annyi hasznot mint a kérdés, hogy lehet meggyógyulni belőlük.
Nem. Először is, amit a 2. hozzászólásodban linkeltél kérdés, az ugyanez a kérdés, most, itt, ahol beszélgetünk.
Másodszor pedig én még nem írtam ki ehhez hasonló kérdést. Szóval biztosan nem lehetett az enyém.
Vizsgálat? Orvosi vizsgálatra gondolsz? Értem hát ez sajnálatos, remélem majd valaki más.
(Ugye nem állítottam, hogy nekem bármelyik is fennáll. Illetve én a nem-orvosi nézőpontokra lennék most kíváncsi, ugyanis az orvosit már azért valamelyest ismerem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!