Mit tehetek, ha az anyukám azt gondolja, hogy az ezós dolgok megoldják a mentális betegségeimet?
őőő, első körben azt írnám mint az első, csak épp más mondatvégi írásjellel:
Iskolában van pszichológus? (1es, ne legyenek illúzióid, attól még, hogy államilag kötelező, sok helyen nincs)
Ha van, akkor felkeresheted az iskolapszichológust. Csodát ne várj, de azért szakszerű figyelmet ő is tud biztosítani, kezdésnek az is jó.
Anyud meditációjában annyi igazság van, hogy valamiféle nyugtató módszer tud enyhíteni a problémákon. Megoldást nem fog adni, de ha már azt eléred, hogy tudsz aludni, már beljebb vagy.
Ugyanakkor egy pszichológus megbízhatóbb módszereket tud kínálni, mint az anyud vagy az internet által szolgáltatott meditációs gyakorlatok.
Az, hogy sgítséget kérsz, az sosem hiba! Mondjuk az ezotéria kategóriába rakni bátor, reméljük nem üti fel a fejét itt egy reinkarnációs, halottlátós akármilyen bolond aki azt mondja, hogy teljesen rendben van, hogy rémeket látsz. Nem, nincs rendben.
Nem vagyok a barátod, nem is fogok tudni azzá válni, de ha szeretnéd, beszélgethetünk egy kicsit. Az is valami, ha az embert meghallgatják. Ha így gondolod, nyugodtan írj rám. :)
szerintem mindkettő az igazán jó.
meditálni meditálhatsz az nem árt, a pszichológus meg a sztereotípiával ellentétben sokat tud segíteni.
Másnem egy ember aki meghallgat, és tud érdemleges tanácsot is nyújtani, a problémák kezelésére. (amire nem lenne olyan nagy szükség ha családon belül is működne)
A haluzásra meg már tényleg kéne egy szaki.
8as vagyok.
9, ha ez nekem szólt, akkor tves, nem levelezek vele.
Puszátn kiemeltem, hogy egy stresszben lévő embernek kimondottan káros, ha felpörgetik, hiszen eleve az a gond, hogy túl van pörgetve.. Ráadásul ez fokozottan igaz a kamaszokra akiknek sokkal erősebbek az érzéseik, érzelmeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!