Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történik,...

Szerintetek mi történik, miután meghal egy ember?

Figyelt kérdés
Én tudom a választ, el is fogom mondani, de előbb írjátok le mit gondoltok.

2020. dec. 1. 19:00
 71/95 anonim ***** válasza:
83%
Ráhagyom már, olyan mint valami agymosott zombi. Törlöm is a kérdést a listából, mielőtt eszembe jutna megnézni a további hozzászólásait. :D
2020. dec. 10. 15:31
 72/95 A kérdező kommentje:
Ahogy érzed. Ha bárkit érdekel a téma, kérdezzen bátran akár itt akár priviben
2020. dec. 10. 16:18
 73/95 A kérdező kommentje:
69es és 70es. Engem lehet szidni nyugodtan, a tényen nem változtat. Egyébként amikor az ember nem tudja mi lesz halál után, az tényleg borzalmas lehet. Az a rettegés valami szörnyű lehet. De tudjátok a megoldást, én elmondtam.
2020. dec. 10. 16:22
 74/95 anonim ***** válasza:
79%

lebomlik... finomabban elporlad, durvábban szétrohad. De hívjuk bárhogy is ez biztos.

Hogy utánna mi van azt nemtudjuk.

vannak kik a semmiben hisznek, vannak kik különböző túlvilágokban és vannak kik a reinkarnációban. S mivel az ember halála után hullacsendben van, így nincsenek beszámolók, hogy mi is az igaz, szóval egyik sem több elméletnél.

Részemről vagy a semmi vagy a reinkarnáció. Ez a kettő még akár bizonyítható is lehet...habár ha semmi akkor már lehet bármely túlvilág is

2021. márc. 4. 16:56
 75/95 anonim ***** válasza:
100%
Eltemetik:)
2021. márc. 4. 20:11
 76/95 anonim ***** válasza:
Sanyi bácsi örülne egy ilyen egyháztagnak.
2021. aug. 23. 17:10
 77/95 anonim ***** válasza:

amúgy a keresztényként miként vélekedsz az inkvizítorokról?

ők is a Mennybe kerültek?

az erőszakos hittérítők, Kik megzavarják a lelki békét?

S ha nem az "igaz hit" tagja vagy akkor olvashatod a Bibliát akkor is a pokolra kerülsz...

Egy bajom van csak az új keresztény felfogással, hogyha az ember lelkiismeretes, s képes magát objektívan felmérni, mégha hisz is Jézusban és Istenben akkor is a pokolba kerül a bűneiért. Másnem kap hozzá kilépőt....

2021. aug. 23. 17:58
 78/95 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom aki igazán megtért, újjászületett, az nem üldöz, gyilkol embereket semmilyen okból sem.

A katolilus inkvizíciót átélni valami borzadalom lehetett… aki kereszténynek hívja magát, de az életén, cselekedetein nem látszik, az csak annak mondja magát.. sajnos manapság is sok ilyen ember van. A vallásosság mögé bújik. De a vallásosság nem ment meg a kárhozattól. Csakis Jézus Krisztus tud megmenteni hogyha hisze Benne, elfogadod Őt, behívod az életedbe és így újjászületsz. Onnantól kezdve üdvösséged van! Mint ember bűnös vagy, de Krisztus kegyelme sokkal nagyobb a bűn törvényénél, így megmenekülsz.

2021. aug. 23. 18:30
 79/95 anonim ***** válasza:

👍

Ebben így kb egyet értünk.

Bár én személyhez sem köröm.

Jézus csak példaként szolgál S nem őt fogadós be hanem a szellemiséget amit képvisel.

Lehet az ember ateista vagy más vallás pl buddhista tagja. A lényegen nem változtat.

Istennek tetsző életet él.

2021. aug. 24. 20:05
 80/95 A kérdező kommentje:

De nagyon is változtat. Ha az ember ateista, buddhista, mormon, mind a széles úton jár. Istenhez egy út vezet, a keskeny út, ami Jézus. Csak Jézus által van üdvösségünk. Mindenki meghal. Mindenki Isten elé fog kerülni. Mindenki kerül valahova a halála után. Senki nem tud váltani helyet, ahova került. Mindenkinek a Földön dől el az örök sorsa.

A döntés mindenkinek a kezében van. Amíg él az ember, meggondolhatja magát, utána eldőlt a sorsa. Te kit választasz?

2021. aug. 25. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!