Az ember tulajdonképpen egy olyan energiaszegény lény, akinek nincsen belső Forrása és mindig táplálkozni akar valakiből vagy valamiből?🧛🏿🧛🏿♀️
Mondj egy önmagát fenntartó, mástól függetlenül élő organizmust.
Eléggé hiányos definíció.
Átvitt értelemben energiaszegény. Értem hogy nem totálisan halott.
Ahogy a világunk működik. Hogyha a kaját, alvást, meditációt félretesszük, mindig másoktól szipkázzuk el az energiát. Általános energiarablás folyik, ki-kit tud jobban lehúzni. Úgyis mondhatnám hogy kapásra állunk be adás helyett.
"mindig másoktól szipkázzuk el az energiát"
Hogyan? Én ilyet biztosan nem csinálok. Ha Te igen, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan csinálod.
#4 Kérdező!
Az energia mindenki számára korlátlanul rendelkezésre áll, nade...
I. Jóval 'egyszerűbb' másoktól szerezni, ez kb természetes addig a szintig, amíg nincs jelen valamiféle (spiri) tudatosság, vagy technika a pótlására. (Egyébként igen kevesen vannak, akik tudatosan és szándékosan képesek energiát elvonni másoktól, meg ez nem is nagyon szép dolog, na.)
II. Ahogy helyesen észrevetted, a (látható) világunk így működik. Na vajh, miért? Kinek állhat érdekében az, hogy az embernek ne legyen energiája semmire? (Csak elméleti kérdés :) )
III. Energiagyógyászat, Reiki akármi egyéb. Az ezeket használók nemhogy energiát tudnak magukba 'húzni', hanem még másoknak is tudnak közvetíteni. (Persze, nem lehet tudományosan igazolni, de ha valaki meg akarja tapasztalni, azt lehet.)
Így oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!