Az ember tulajdonképpen egy olyan energiaszegény lény, akinek nincsen belső Forrása és mindig táplálkozni akar valakiből vagy valamiből?🧛🏿🧛🏿♀️
Azért nem az egész emberiség, csak a java.
De figyi! Tedd amit tudsz, azzal amid van, ott ahol vagy, és ennyi. Ha tudsz segíteni, akkor segítesz. Ha elfogadják, akkor elfogadják. Ennyi. Tényleg csak ennyi. Nem kell senkit megmenteni, nem kell senkit jobb belátásra bírni, ha ő nem óhajt változni.
"Nem magamról beszélek"
Tehát Te nem vagy ember?
"hanem amit a mesterek is mondanak hogy az emberek nem bírnak 5 percet egyedül lenni, magukkal lenni, mindig kifelé mennek, mindig mások mondják meg hogy mit csináljanak, mindig mások segítsenek, szájbarágósan, akkor se biztos hogy felfogják, csak nyöszörögnek, önálló gondolatuk nincs. Egy tegnapi példa ihlette."
Nem tudom, kik ezek a mesterek, de én inkább röhögnék rajtuk. Tökéletesen elvagyok napokat is egyedül.
35-ös PROVOKÁL engem, kicsit úgy érzem! 🙂
Én nem mondtam hogy ember vagyok! 😉 🐺
"Felnőtt emberek, 5 perc csend és bömbölnie kell valaminek"
Majdnem három oldalt írtál tele...
De, ez a kérdés rólad szól. Értem, hogy az ilyen szapulós kérdések célja az ego hízlalása, és hogy kifejezd, Te mennyivel másabb vagy, mint a többség, de ez most nem sikerült.
#36: ha úgy érzed, hogy provokállak, az projekció a részedről.
További kellemes trollkodást.
"Nem tudom, kik ezek a mesterek, de én inkább röhögnék rajtuk."
Tehát akkor rajtuk röhögnél, nem velük!
Te nem Isti bohóc🤡 vagy a Fővárosi Nagycirkuszból? 🌇🌆🏙️🌃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!