Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ember tulajdonképpen egy...

Az ember tulajdonképpen egy olyan energiaszegény lény, akinek nincsen belső Forrása és mindig táplálkozni akar valakiből vagy valamiből?🧛🏿🧛🏿‍♀️

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:10
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
38. Úgy-úgy! Én nem félek az erdőtől és a csendtől!
tegnapelőtt 21:09
 42/47 A kérdező kommentje:

"Majdnem három oldalt írtál tele..."

Nem csak én írtam, ha megnézed!

"De, ez a kérdés rólad szól. Értem, hogy az ilyen szapulós kérdések célja az ego hízlalása, és hogy kifejezd, Te mennyivel másabb vagy, mint a többség, de ez most nem sikerült."

tegnapelőtt 21:11
 43/47 anonim válasza:
#41 Miskolci erdei ut . Itmentunk apamal regen . Eszembe jutotak a nők .
tegnapelőtt 21:12
 44/47 A kérdező kommentje:

"De, ez a kérdés rólad szól. Értem, hogy az ilyen szapulós kérdések célja az ego hízlalása, és hogy kifejezd, Te mennyivel másabb vagy, mint a többség, de ez most nem sikerült."

Persze hogy rólam szól! Én futkorászok mindenhova kérdésekkel meg segítségért! Én nem tudok 5 percnél tovább ülni egy csendes szobában! Én nem szoktam meditálni! Persze hogy másabb vagyok!

tegnapelőtt 21:13
 45/47 anonim ***** válasza:
73%

#42: persze, látom a másik fiókodat is.

De még anélkül is durva szóf*sás ez.

tegnap 08:58
 46/47 Darius- ***** válasza:
76%
Csak a gyenge emberek energiavámpírok. Aki más kárára tud feltöltődni, az elmebeteg. Egészséges ember sportol és számára boldogságot okozó dolgokat csinál. Nincs szüksége ehhez mások energiájára, mert megszerzi.
ma 00:22
 47/47 veszettkecske ***** válasza:
Én ilyen vagyok, amit a kérdés állít. Én a külvilágból táplálkozom fizikálisan és mentálisan egyaránt.
ma 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!