Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ember tulajdonképpen egy...

Az ember tulajdonképpen egy olyan energiaszegény lény, akinek nincsen belső Forrása és mindig táplálkozni akar valakiből vagy valamiből?🧛🏿🧛🏿‍♀️

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:10
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
De amíg 5 perc sok, addig mindig kifelé fogunk menekülni, mindig másokra fogunk mutogatni. Persze hogy nem lesz energiánk, bölcsességünk, stb.
tegnapelőtt 20:24
 22/47 A kérdező kommentje:

"Ha ezeknek segítő kezet nyújtasz a változáshoz, de facto észre sem veszik..."

A tegnapi példámból merítve a kérdést, akinek már 1000-edszerre segítek és mondom ugyanazt, továbbra is forog a "sírjában" (vámpír példánál maradva), nem változik, magának generálja, észre sem veszi, nem érti... szóval ja!

tegnapelőtt 20:28
 23/47 A kérdező kommentje:
Ugye amikor leállítom a segítséget, akkor én vagyok a "kőbunkó", érteni-változni neki luxus, de azért 1000-ek halálával haljak!
tegnapelőtt 20:30
 24/47 modder151 ***** válasza:

Nézd, szerintem két lehetőség van: Vagy felelősséget vállalsz szőröstül bőröstül mindenért, ami veled történik, vagy pedig nem. Az utóbbinak ugye szemmel látható következményei vannak széles e világon...

Az előzőnek pedig csak az egyén életében vannak következményei (eredményei), de azok kiemelik őt a tömegből.

El kell tudni fogadni, hogy a többség azért tart ott ahol, mert ezt választják percről percre, napról napra. Segíteni annak lehet, aki kér és elfogad.

tegnapelőtt 20:30
 25/47 A kérdező kommentje:
Ez az amikor elzárom az "energia-csapot" és rögtön beindul a dühöngés, rongálás és pusztuljak! Ebből is látszik hogy önmagához gyenge, energiaszegény, pedig a módszerek is fel vannak kínálva, nem mondhatja hogy nem segítek, de ő úgy dönt hogy inkább a negatív sémái szerint él!
tegnapelőtt 20:35
 26/47 A kérdező kommentje:
Na most ezt addig lehet művelni, amíg az önpusztító energiái fel nem falják, én ezt látom! Már többször a halál szélére került! :(
tegnapelőtt 20:39
 27/47 anonim válasza:
Igen kell 1 supply. 🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️🧛🏿‍♀️
tegnapelőtt 20:40
 28/47 A kérdező kommentje:
Alle zusammen ezt műveli az egész emberiség, csak ugye ez egy durva példa, kicsiben!
tegnapelőtt 20:40
 29/47 A kérdező kommentje:
Csak aztán amikor tényleg elfogy az energia (mert az is véges), akkor szúrhatjuk le a kereszteket! ✝✝✝✝✝✝✝✝ És ez nem meglepő!
tegnapelőtt 20:42
 30/47 A kérdező kommentje:
27. Ha férfi vagy, szívni tudnak, ez biztos!
tegnapelőtt 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!