Szerintetek mi történik, miután meghal egy ember?
"Mindezt létre kellett hozni valakinek. És mindennek célja van."
Nem, és nem. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, a fajfenntartáson kívül semmi célja nincsen a létezésünknek. Ha azt akarod, hogy legyen az életednek célja, akkor azt neked kell megtalálnod. Te látszólag nem találtad meg, hanem hagyod hogy megmondják neked mások. Az élőlények létrejötte pedig nem köthető semmilyen személyhez.
Magától nem jön létre semmilyen élőlény. Egy sokkal sokkal intelligensebb valaki kellett, hogy kitalálja a pontos formát, hogy minden összeálljon és harmonikusan működjön. Nézd meg a természet csodálatos körforgását! Az univerzum nagyságát! A csillagok, bolygók sokaságát! Bemutatja Isten csodálatos alkotását. Önmagától nem jön létre egy olyan érzés, mint szerelem, vagy szeretet. Ezt valakinek meg kellett teremteni, aki tudta, hogy mik ezek, és mire valók. Az ember célja ezen a Földön Isten minél jobban történő megismerése, dicsőítése, a Mennyországra való felkészülése, minél több ember megmentése kellene legyen! Na ez az igaz kereszténység célja.
A földi élet csak egy icike picike része az életnek. A test és lélek csak a Földön él. De van egy szellemünk is, ami halhatatlan, és ezért nem mind1 hova kerül az ember halála után! Én elfogadtam Jézust, nekem nincs miért aggódnom. Ha nem szeretném az embereket és nem érdekelne hogy hallották-e az Örömhírt, vajon nem-e lennék képmutató?
#43-as, istennek addig volt létjogosultsága, amíg az ember nem értette, hogy hogyan működik körülötte a világ. Te valahol a 18. század értelmi szintjén lehetsz, ha képtelen vagy szembenézni a "kőkemény" tényekkel. Persze lehet jönni azzal, hogy sok mindenre még most sincsen válasza a tudománynak, de abban biztosak lehetünk, hogy a most még ismeretlen dolgokra is lesz válasz, ahogy az az elmúlt pár évszázadban történt.
Milyen érdekes, hogy anno. az egyház boszorkányüldözés címszóval rengeteg akkori tudóst égetett el máglyán, sok-sok évvel csúsztatva az emberiség fejlődését. Érthetőnek érthető, mert veszélyeztették az egyház világi hatalmát, de attól még nem elfogadható. Az iszlám mellett talán pont a kereszténység a második olyan vallás, ami sok szűklátókörű radikális embert nevel.
Ugyanannyi esély van arra, hogy az UFO-k hoztak létre minket mint arra, hogy isten teremtette a világot. Felesleges erről vitatkozni, ráadásul jóval több ufóészlelés van, mint ahányan már látták istent.
Ennyi erővel akkor inkább bennük hiszek.
Eset1: Hogyha a katolikus inkvizícióra gondolsz, az valóban egy érdekes dolog, és nem a jó szempontból. Ha jól tudom, protestánsokat is kivégeztek. Egy igaz kereszténynek egyre inkább Krisztushoz kell hasonlóvá válnia. Szeretnie kell mindenkit. Azzal hogy megöl sok sok embert, szereti azokat az embereket? Igazán keresztények a katolikusok?
Eset2: ha megnézzük a katolikusok mit csinálnak,egy része teljesen Biblia ellenes. Szűz Máriához ima? Bálványok imádása? Purgatórium? Szent gyónás? Na mit szóltok ehhez?
Az ufók valójában tudod mik? Majdnem biztos, hogy démonok. Ha érdekel a téma, nézd meg youtube-on az Elhitetés kora 2-3-at.
Lesz még rosszabb is a helyzet annál, ami most van a világban. A jelenések könyve is ír az utolsó időkről. Lesz egy nyomorúságos időszak, 7 évig fog tartani.
Olvasva itt ezt a szócsatát, ugyan az az álláspont fogalmazódik meg bennem mint ami annó a fracia újságírók lemészárlásánál: A HIT mindenkinek a legszentebb magánügye!!! Sem viccelni nem szabad vele, sem visszaélni, sem zsarolni vele ,sem kritizálni azt!!!
A kérdező "csak" azt az egy hibát követte el, hogy kéretlenül terjeszteni sem kell!!!! Akinek hiányzik majd keresi. Aki jól meg van nélküle az tolakodásnak fogja venni!
A hite mindenkinek a SAJÁTJA! Ennyi.
Azért alakult ki szócsata, mert a kérdező pár feles vagy valami tudatmódosító szer után tudni vélte, hogy mi történik az emberrel a halála után.
Nem azt írta le, hogy neki mi a véleménye és az álláspontja, hanem ő tudja azt, amit még a nála sokkal okosabbak sem tudnak.
Ez volt egy kicsit nevetséges.
48-as, ez mindenkinek a saját döntése. Én elmondtam amit akartam, ezután a döntés mindenkinek a saját felelőssége. De, ha bárkit érdekel a téma, segítségre van szüksége, nyugodtan keressen meg akár privátban is.
49-es, a tudománnyal sok mindent meg lehet magyarázni, de a láthatatlan szellemi dolgokat nem. Az a sok okos ember szeretne valamivel előrukkolni hogy ősrobbanás, evolúció. Kérdem én, akkor miért nem fejlődik tovább az ember? vagy, miért nincs még egy ősrobbanás? vagy, mi értelme hogy él az ember? Ha megkérdezed a tudósokat hogy mi értelme az életnek, valószínűleg nem fogják tudni a választ, de lehet hogy keresik. A bibliai próféciák pedig teljesednek be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!