Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
 81/101 anonim ***** válasza:
100%
A Bakok szeretnek még nagyon megfigyelni embereket, még akkor is, ha a munkájuk megy rá.. Raktározzák a pitibbnél-pitibb infókat rólad, majd kellő helyzetben kiadják rólad, primitív gondolkodású embereknek, akiket eszköznek használnak fel arra, hogy téged legyőzzenek. Nagyon kell velük vigyázni és a cseppet sem őszinte mosolyukkal, kedvességükkel is, de főleg akkor, amikor készségesen feljánlják, hogy meghallgatják a panaszaidat ...Sajnos ezzel a nem túl ortodox módszerrel akarja magát a legtöbbször bebiztosítani, fogást találni éppen ott, ahol van. Ugyanakkor az is nagyon jellemző, hogy talán az előző mondatokban leírtak miatt nem látják át abszolút a helyzeteket és nagy ügyekben nagyon mellétrafálós, fonák döntéseket hoznak, az ember nem is hisz a szemeinek, amikor látja.
2013. aug. 18. 22:59
 82/101 anonim ***** válasza:
100%

A kosról?

Hát nem a kos a legundorítóbb. Mondjuk tudnak nagyon szemetek lenni, főleg a női kosok. Szóval a legtöbb kos nem szemét, de láttam már egyet-kettőt úgy viselkedni...

Pl: Suliban régen egy koscsaj osztálytárs baromira irigy volt rám. Oka sem volt rá, de mégis. Folyton velem versengett. Alapba sokat voltunk együtt, mert amúgy jó dolgai voltak, hasonló ötleteink, jó csapat voltunk ketten, de nem volt igazi barát épp amiatt, mert sokszor kihasznált, és ha olyan volt a helyzet, akkor versengett és nem együttműködött. Őszinteségem és az ő ravaszsága miatt sokszor látszólag nyert is. Nem egy tisztességes lány volt...

Kos férfit felnőttben ismerek, egy üzletember. őt sokan (más vezetők a cégnél, vagy üzletfelek) erőszakosnak és aljasnak képzelik, ő pedig direkt hagyja, hogy ilyennek gondolják, bizonytalanságban, félelemben tartja őket. Erről viszont szívesen beszél annak, akiben megbízik, és akivel őszinte, pl velem. Mindig el is mondja, hogy megint milyen szemét volt ezzel vagy azzal... A versenytársai valóban utálhatják... Én meg látom azt, hogy milyen jól látja magát! Nem játssza el a szentet, hanem a legtöbbeknek bevallja, hogy mikor miért volt szemét. Egy skorpió vagy egy ikrek, esetleg egy rák már nem vallaná ezt be magáról! A rák azért esetleg, mert az inkább csak kisebb ügyekben tesz rosszat másnak, nem csinálja direkt. De tud ám keresztbe tenni rendesen, és ő sem vallja/látja be, hogy épp ő volt a ludas, nem tud veszíteni, ezért soroltam még ide.

2013. aug. 19. 08:51
 83/101 A kérdező kommentje:

Most eszembe jutott az is,hogy akiről írtam skorpió férfi,neki volt egy kedvenc története,gyerekkorom óta hallgattam,mert,mint írtam rokon sajnos.:

A skorpió megkér egy másik állatot,hogy mi volt a másik állat arra nem emlékszem,hogy vigye át a vízen a túlpartra,mert ő nem tud úszni.

A másik állat azt mondta.:

- Nem vihetlek át a vízen,mert te skorpió vagy,meg fogsz engem marni és én meghalok.

A skorpió.:

- De hogy marlak meg,hiszen ha megmarnálak,akkor mindketten elsüllyednénk és én is meghalok.

Ezzel meggyőzte a másik állatot.

A vízen haladva pedig mindennek ellenére megmarta a másik állatot,aki.:

-Miért tettél ilyent,hiszen te is meg fogsz halni!

Erre a skorpió.:

-Igen,de Skorpió vagyok!

Ez most csak úgy eszembe jutott,hogy mennyire szerette ez az alak ezt a történetet és még dicsekedett is vele,hogy ő is skorpió.

2013. aug. 19. 09:49
 84/101 anonim ***** válasza:
83%

A Skorpiónak ez a fajta gondolkodása, nevezzük nevén: bunkósága onnan is ered, hogy sulikban sokszor rossz tanuló, egyáltalán nem köti le a könyv, a tanulás, a művelődés és nagyon sokszor az utcán nevelkedik vagy ha otthon nagyon unszolják, akkor egy nagyon gyenge suli nagyon gyenge és egyszerű szakát végzi el, de szinte soha nem veszi hasznát. Ezt vettem észre: 35 éves skorp, férfinél, 45 éves skorpió nőnél, 60-on felüli skorpió férfinél és 25 éves skorpió lánynál. Mint a négyen nagyon nehezen bírkóznak meg szituációkkal, s legtöbbször (merthogy nem strapabíróak) magával a gyerekneveléssel is. Az utóbbi lánynál a gyerekét konkrétan a nagymama neveli szellemileg, mert ő nem képes rá, így a nagymama fel kellett mondja a munkahelyét, a lány csak estére kapja meg a gyereket és így is "nagyon nehéz" neki a nevelés, de azért szereti verni a mellét mindenkinek, hogy ő milyejn jó anya ...

Kos főnöknőhöz nekem is volt már szerencsém, s pontosan ugyanúgy viselkedett, mint ahogyan azt az előttem lévő kedves válaszoló is írta. Éppen a héten hallottam mástól ugyanezt a Kos pasi főnökökről és még azt is, hogy szándékosan nagyon rosszul fizeti az alkalmazottait, annak ellenére, hogy azok becsületesen dolgoznak. És az is igaz, hogy ebben nagyon hasonlít a Skorpió főnökhöz. Mindkettő maximálisan fellelkesíti, tüzeli és hajtja az alkalmazottakat, de fizetés szempontból nagyon szemetek.

2013. aug. 19. 11:58
 85/101 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondatod nagyon igaz.Alkalmi munkánál valahogy fizetni is elfelejtenek,kölcsön meg végképp ne adjál egy skorpiónak,mert vérig lesz sértve,ha vissza kell adnia,megpróbálja eljátszani veled a szokásos drámáját,hogy még te érezd magad hülyének és rossznak.

(kosokban mondom nincs tapasztalatom)

2013. aug. 19. 12:30
 86/101 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a tanácsot. Mennyit tanulok ezekből a válaszokból, őrület.
2013. aug. 19. 13:11
 87/101 A kérdező kommentje:

De én is,mert nem tudtam,hogy ennyire "univerzálisan súlyos a helyzet":D:D:D

Most aztán már tuti felerősítem a "védelmi rendszerem" velük szemben.

2013. aug. 19. 13:44
 88/101 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is kapott senki sem egy manuált, használati utasítást az élethez, akkor is egy-egy támaszt jelenthet mindenki számára egy ennyire hasznos és nyitott beszélgetés, tapasztalat megosztás.
2013. aug. 19. 16:00
 89/101 anonim ***** válasza:
100%

Az Ikrek-re visszatérve:

Ismerek több Ikrek srácot is, de munka szempontból bár ügyesek, de mindegyik komolytalan és alig van felelősségtudata.

Magánéletben az egyik közülük már évek óta 1-1 barátnőjéhez költözik egy időre, persze teljesen ingyen és amikor a nőcije kinyitja a száját, pl. mert megcsalta egy másik csajjal és/vagy nem fizet a közös költségekbe semmit, csak fogyaszt, akkor szépen elköltözik de úgy, hogy teljesen kiosztja a lányt, hogy milyen buta és ő, azaz a srác mekkorát csalódott benne.

A másik ikrek srác (a szomszédom) ugyanezt csinálja, csak fordítva: az interneten összeszedett, sokszor alig 16-18 éves fruskák jönnek fel hozzá egy pár órácskára, majd pedig egy időn után rejtőzködik előlük úgy az interneten, mint a valóságban. Én is teszteltem már úgy, hogy egy közös ismerős nagyon fiatal lánynak a barátnője vagyok és engem is felhívott magához nagyon édesen és kedvesen (tudja forgatni a szavakat ...), de mindenképpen raffinált, s ráérez, ha a másik fél kicist okosabb és irányítani szeretné a menetet.

Férjnek az Ikrek pasit semmiképpen sem ajánlom. Sok nő tönkremegy abban, hogy folyton fiatalosnak, üdének akar kinézni mellettük évtizedeken át, ő pedig tovább tolja a hódításait GERINCTELENÜL.

2013. aug. 20. 12:34
 90/101 A kérdező kommentje:

Az ikrekről én is azt tapasztaltam,mindenhová csapódnak,de csak felületesen,biztos ezért írják róluk,hogy két személyiség lakozik bennük.

De szerintem annyira a felszínen mozognak és egyáltalán nem lehet komolyan venni őket,hogy nem hogy nincs két személyiségük,de nincsen fél sem.

Azért hozzáteszem van egy régi nagyon jó ikrek barátnőm,de azért ő is kínosan ügyel rá,hogy ne legyen belemélyedve semmibe sem és ha társaság van egy kívül álló azt hinné mindenkivel egyetért:(

2013. aug. 20. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!