Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
 51/101 anonim ***** válasza:
100%

50.

Elmondom én neked, mi volt a bajom a Bikával. Hogy elment rá majdnem tíz év az életemből, miközben esze ágában sem volt tervezni velem. 9 évvel volt nálam idősebb, én 17 voltam, mikor összejöttünk, ebből már tudsz számolni. Csak voltam mellette, mint egy megszokott bútordarab, a szüleivel lakott, jövőtervezés nuku, eljárt dolgozni, de volt, hogy azt hazudta, dolgozni megy, közben, munkában és amikor munkát hazudott, mással volt, én meg ott vártam az anyjáéknál.

Az én anyám szeme láttára bukott le a csajával. Betojt, mikor hozzám jutott az info. Adtam neki még egy esélyt. A hátam mögött folytatta vele, másfél éven keresztül, de az első lebukásnál is hazudott a csaj kilétéről. Ráadásul olyan, akin a fél munkahelye már végigment. Tudtam, hogy gond van, de mindent tagadott, amíg bizonyítékom nem volt. Azt pedig a csaj szolgáltatta, megírta sms-ben, hogy ő mindvégig volt, és mikor az orra alá dugtam, akkor vallott színt, addig a pofámba hazudott. És miért szakítottak? Mert a csaj magáénak akarta, neki meg kényelmes volt, hogy van egy otthon is, meg egy kísérgeti melóban is. És én még hányszor sajnáltam, hogy nem tudott melóban éjszaka pihenni, mikor üresjárat volt! Hahh! Na de a szakításuk valódi okának, kérem szépen, azt hozta fel, hogy a csaj megcsalta a kollégával. Hadd ne mondjam, hogy a képébe röhögve küldtem el a Hádész ölére, hallja-e amit mond? Ő megcsal engem, és fel van háborodva, hogy a csaj, akivel engem csal, mással is összefekszik! Hát nem tudom, mit várt! Kapott ezek után még egy esélyt, lehet, hogy lehozta volna a csillagokat is az égről, de a bizalmam soha nem nyerte vissza, igaz, sokat nem is tett érte. Még 4 évet nyújtottuk, de minek, én mondjuk hülye és gyenge voltam, de válaszokat akartam kapni, és tőle sosem kaptam válaszokat, ráadásul az életem akkor olyan káosz volt, hogy ez a patkány volt benne az egyetlen biztos pont, nyomorúságomban ragaszkodtam hozzá. Viszont, már akkor le tudtam zárni a vele való fejezetet az életemben, mielőtt megmondtam volna neki, fel is út, le is út. Amikor viszont megmondtam neki, tudjátok, mit csinált az a 195 centis nagy mamlasz? Összecsuklott, szó szerint a konyhánk közepén, és sírt. Én meg pofon vágtam és felrángattam és üvöltöttem vele, hogy nem most kell bőgni, akkor kellett volna bőgni, meg meggondolni, mit tesz, mikor félrek*rt. Ha akkor férfi tudott lenni, legyen most is az, húzza ki magát, és vegye tudomásul, hogy ez van.

Voltak még utána szánalmas próbálkozásai, küldött egy sms-t, hogy baleset érte biciklizés közben, műtik, kórházban van. Küldtem neki egy "jobbulást" üzenetet.

Következőnek meg az imádott kutyájáról kérte a fényképeket, amik az én gépemen voltak, kiírtam cd-re és elpostáztam. Többet nem próbálkozott.

Komolyan mondom, az állatot hozta ki belőlem, soha, senkivel nem voltam ilyen kegyetlen, és tényleg nem hord még egy ilyen embert a hátán a Föld, akitől ennyire kontrollt vesztek, mert annyira gerinctelenül, koszos, gusztustalan módon jár el másokkal szemben! Képzeld el, hogy egész éjjel a luvnyáját nyomja, hazajön, befekszik melléd és beléd rakja! És csodálkozol, mitől vagy gombás, a nőgyógyi meg pimaszul vigyorog, mikor közlöd, nem, nem voltál strandon, sem nyilvános vécén, gőzöd sincs, honnan kaptad el! Még akkor is tagadta, mikor nemi betegséget ragasztott rám!

Na ennyit a '72-es születésű Bika pasikról. De legalábbis erről az egyről biztos. Családapának, férjnek, társnak, mindennek alkalmatlan. Úgy tudom, mostanában születik gyereke, hát őszintén sajnálom a csajt, de még jobban a picit! Én nem szültem meg a gyerekét, azt mondta, neki mindegy, döntsem el én. Utána meg azt hallgattam volna, te akartad! És még egy dolog volt ez, amiből soha nem fogok kigyógyulni miatta!

2013. aug. 16. 16:40
 52/101 anonim ***** válasza:
100%

A Bika, mint minden földjegy, nagyon szeretek legapróbb infókat is spájzolni az emberekről és a legjobb időpontban azokkal vagy sakkban tartani embereket, vagy erősen kipletykálni, vagy rátaposni és rajtuk keresztül fennébb jutni a ranglétrán, mint a buldózer - rá kell nézni csak pl. Lilura az RTL Klubnál: van gyakorlata, de minden (alkalmas) kollégáját kiüt a nyeregből.

Bikák esetében egyáltalán nem hiszek az őszinte és mély barátságokban: az olyan jellegű beszélgetések, hogy "Micikém/Jucikám, gyere át hozzám egy kávéra, hogy beszélgessünk ..." mind az érdekkapcsolatok kialakításáról szól, látva testvérem anyósát is. Ugyanígy ő nagyon poszeszív úgy a családtagjait, mint a tárgyait illetően, sőt csúnyán nézett akkor is, ha a macskáját megsimogattuk. Nagyon emberségesnek vallja magát, de nem tudom, hogy irígységgel és frusztráltsággal hogy lehet emberségesnek lenni.

Bika pasiról annyit tudok, hogy egy kedves barátommal együtt vezettek egy weboldalt, egy online boltot és a bika pasi ennek a távollétében lenyúlta a jelszót, megváltoztatta és így ellopta az egész céget.

Jó tulajdonságuk a bikáknak, hogy csalácentrikusak nagyon és háziasak.

2013. aug. 16. 16:42
 53/101 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 51-es, szívszorító a történeted, együttérzek veled és ugyanakkor lelki gyógyulást kívánok. Én nem is tudom, hogy mennyi erőm lett volna ennyire józanul mindezeket átélni.
2013. aug. 16. 16:55
 54/101 anonim ***** válasza:
100%

Lilu eléggé a hátorin született, még akár ikrek is lehet, de ezt egy asztrológus tudná megmondani!

Nagyon kifogtátok ezek szerint a legnegatívabb skorpiókat, és bikákat, és elhiszem, hogy így volt, de vannak köztük azért nagyon rendesek is! :) Remélem összeakadtok rendes példányokkal is és kicsit helyrebillentik a skorpiók és bikák becsületét! :D

2013. aug. 16. 17:00
 55/101 anonim ***** válasza:
100%
határon-elírtam az előbb!
2013. aug. 16. 17:00
 56/101 A kérdező kommentje:
54. Csak nem??
2013. aug. 16. 19:24
 57/101 A kérdező kommentje:

Kicsit más.

Régen csináltam felmérést kíváncsiságból,hogy a leghíresebb feltalálók melyik jegy közül kerülnek ki többségben,ill. van e többség jegy szerint.

A Bak messze vezetett....

2013. aug. 16. 19:41
 58/101 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdezted, hogy csak nem? :) Egyébként bika a jegyem, de nem gondoltam volna, hogy ilyen negatív a megítélése :)
2013. aug. 16. 19:48
 59/101 A kérdező kommentje:

Hát mert gondoltam ezek után:)

Jó,hát az kizárt,hogy minden bika ilyen szörnyű.

Én például a saját jegyemet vártam,mikor beírtam a kérdést,ehhez képest a saját tapasztalatom jött ki első helyezettnek.

De azokat sorolták fel a többiek még,ahol én is tapasztaltam elég negatívumot.

A halak,érdekes,hogy a vízöntő nő,így és nem férfi.

És én is a vízöntő nőknél tapasztaltam ezeket a rosszakat,nem a vízöntő férfiaknál.

Akkor a mérlegek elég megcsalós egy jegy.

Az oroszlán még az,ahol szélsőségesen jót és rosszat is tapasztaltam.

Bakot,kost,rákot nem írta senki.Ők eléggé meg is vannak maguk világában,nem szokták szívni a másik vérét.

A rák nagyon ember centrikus,de nem a másiktól elvesz,mint egyesek,hanem olyan gondoskodó,hogy az már fárasztó,inkább az a problematikája,hogy ő az áldozat,mert neki természetes,hogy ad.

2013. aug. 16. 20:05
 60/101 anonim ***** válasza:
100%
Az 59-es válaszban olvasottakhoz csak hozzáillesztem, hogy a mérleg pasik tényleg eléggé megcsalósak. ez onnan jöhet, hoyg sokszor nincs veszély- és határérzetük már dolgokban sem. Pl. van egy közel 40 éves pasi ismerősöm, 12 éve ismerjük egymást. Második feleség is oroszlán jegyű úgy, mint az első és állítólag mindkettővel fergeteges a szex, a másodikkal már páros randikat is szerveznek ... és mégis nekem is udvarol és fantáziabeindító mocskos dolgokat búg a füleimbe :)).Rosszul vagyok az ilyentől.
2013. aug. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!