Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
 61/101 anonim ***** válasza:
84%

A kosokban azt nehéz elviselnem, hogy túl hirtelen, lobbanékonyak, és nagyon irányítani akarják a dolgokat. :D Viszont segítőkészek és jóindulatúak, cseppet sem irigyek. A rákokkal jól megvagyok, de az furcsa, hogy azt hallom róluk, hogy mennyire hűségesek, holott nem egy rák nő ismerősöm durván csalja a párját, és ha nem megy nekik túl jól az életben, akkor a végtelenségig irigyek tudnak lenni, és rosszindulatúak! A rák nők eléggé riválisként tekintenek a többi nőre, és elvárják, hogy a férfiak dicsérgessék őket, általában meg is kapják, mert elég szépek szoktak lenni.

Mérleg- kissé olyan semmilyen jegy, mindenkivel képes egyet érteni, és sokáig magában tartani a feszültséget, aztán akkor akad ki, amikor senki sem gondolná..:D

A halak érzékeny, viszont cinikusan eléggé oda szokott szólogatni, azt vettem észre :) Néha jó ez, mert van, amikor igazuk van, de olykor túlzásba esnek...

2013. aug. 16. 20:14
 62/101 A kérdező kommentje:

Irígynek irígyek a rák nők,talán mert nagyon önbizalom hiányosak.

Érdekes,hogy segítőkészebbnek én is a kosokat tapasztaltam.

Mondjuk velem kapcsolatban segítőkészségben messze a vízöntő férfiak vezetnek.

2013. aug. 16. 20:24
 63/101 anonim ***** válasza:
100%

Irigy rákkal én még nem találkoztam, pedig én is az vagyok, inkább a féltékenység és ragaszkodás igaz. Én pl. a tárgyaimra nagyon háklis voltam régen, hozzá sem érhetett senki hozzájuk, és ma is őrizgetem a számomra értékes limlomokat. Féltékeny is voltam párkapcsolatban, de akkor okot adtak rá. És ilyenkor a birtoklási vágy is eluralkodik.

Irigy nem vagyok, nekem nem kell senkinek semmije, meg akarok mindenért dolgozni, amim van, mert a szememben az az értékét eszmeileg növeli, de az igazságérzetem üvölt, amikor arra érdemtelenek sokkal többel rendelkeznek, mint az, aki vért izzad a dolgaiért.

De a helytelen neveléssel, és főleg, a meg nem értéssel, nagyon-nagyon el lehet rontani egy rák gyereket! Nekem anyámmal ez volt a keresztem, és előbb nekem kellett megértenem őt, hogy meg tudjam értetni vele, mit kell bennem megértenie. Ő egyébként mérleg. Amikor és akikkel nem kéne, diplomatikus, akikkel meg kéne, azoknak meg előbb beszól és utána gondolkodik, mennyire bántóak a megjegyzései, ez nálunk folyamatos konfliktus volt, ahogy az irányításmániája is. A mérlegnek mindig kell valaki, akit befolyásol, hogy leplezze, ő maga milyen naiv olykor és mennyire meg lehet vezetni. Rettenetesen sértődékeny, nem ad igazat, viszont haragtartó is. Beképzel dolgokat és arra is megsértődik, holott, amik a képzeletében élnek, azoknak közük sincs a valósághoz. De már bosszút esküszik, és nem hallgatja meg, mi az igazság. Sokszor becsukja a fülét, egyoldalúan ítél, nem érdekli a másik fél mondanivalója, meg sem próbálja a helyzetet az érem két oldaláról nézni, és ez minden mérlegnél nagy hiba.

Kérdező, a rákról írtad, hogy áldozat, mert szeret adni, de sokszor nem kap cserébe, ez teljes mértékben igaz. Ami nekem természetes, és könnyedén megteszem, elvárom, hogy a másik észrevegye, értékelje, és ugyanolyan természetességgel viszonozza. Rák szemmel ez empátia vagy odafigyelés kérdése, és nálam az hiba, hogy eszembe sem jut, van, aki nem empatikus és képtelen odafigyelni. Csak elfogad. Vagy ami még a szemem szúrja, hogy megszokja, mert "jár". Nem, nem jár. Az ilyen emberek megölik a rák szolgalelkét, és lövésük sincs, mivel :D :D

2013. aug. 16. 21:07
 64/101 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 61-es, tökéletesen igaz, amit leírtál a rák nőkkel kapcsolatosan. Munkatársnőhöz és állítólagos barátnőhöz is volt már szerencsém rák jegyből. Az elsőt még arról is hallottam susogni a kos főnöknőmnek, hogy állítólag egy kiskanalat letettem a mosdóba és akkor én már ezért rendetlen vagyok. A különbésg közöttünk az volt, hogy ő takarítónőből lett 2 hónap alatt könyvelő, nekem pedig megvolt az iskolám is hozzá. Ugyanakkor ha egy pasinak rák nője van, akkor számíthat arra, hogy rendesen meg kell támogassa a legdrágább cuccokat illetően, úgy autóban, mint műkörömben, mint legdrágább sportszerkóban, minden 2. héten fodrász, stb.
2013. aug. 16. 21:08
 65/101 anonim ***** válasza:
100%

63-as: ez mennyire nagyon igaz:

"A mérlegnek mindig kell valaki, akit befolyásol, hogy leplezze, ő maga milyen naiv olykor és mennyire meg lehet vezetni."- és engem hihetetlenül zavar, mert konkrétan sz...rkavarásnak érzem.

2013. aug. 16. 21:12
 66/101 A kérdező kommentje:

Igen.

Gondolhatjátok a rák lányom már olyan pedáns,hogy rá kell szólnom,hogy ez már kezd beteges lenni és újabban avval idegesítem,hogy úgy kiáltok neki :

- Bree,Bree! ( a született feleségek vöröse)

Ez szokott egyedül hatással lenni,hogy visszafogja magát:)

2013. aug. 16. 22:33
 67/101 A kérdező kommentje:
Született Feleségek (nagybetűvel akartam írni)
2013. aug. 16. 22:34
 68/101 anonim ***** válasza:
71%

De érdekes, 63-as rák vagyok, és konkrétan a káosz ősanyja! van, amiben pedáns vagyok, de az nem a magam körülötti rend, kupacok közt élem az életem.

És soha, de soha nem tudtak elkábítani ruhákkal, autókkal, csillivillivel :D úristen, nem is rák vagyok? :D

2013. aug. 16. 23:16
 69/101 anonim ***** válasza:
100%

Én dupla rák vagyok, az asc. -em is az.

Sok minden igaz rám, de irigy sosem voltam,senkitől semmit nem irigyeltem még.

Túl nagy igényű sem vagyok,mint írták fentebb,számomra az olcsó kocsi is ugyanolyan,mert az is elvisz oda,mint a több milliós.

Pedánsnak szintén nem lehet nevezni,mert nem vagyok rendmániás, elvem, hogy a lakás van értem, nem fordítva.

És igen, hűséges vagyok, első férfi az életemben a férjem, már 26 éve.

Pletykás,fecsegő szintén nem vagyok, inkább megbízható,és titoktartó.A rossz tulajdonságaim közé a túlérzékenységet, sértődékenységet sorolnám.

Ezekből is látszik, nem lehet általánosítani a jegyekkel kapcsolatban sem...

2013. aug. 17. 07:49
 70/101 A kérdező kommentje:

Lehet:)

Mindenesetre nem jellegzetes,de nem ismerünk.

Nekem nincsenek agyon öltözködő ismerőseim,mert a külsőségcentrikusságot nem bírom elviselni,úgyhogy azt nem tudom melyik jegy viszi általában túlzásba.

Egyetlen ilyen nőt ismerek,akinek mindene csak a ruházata,férjhez is pénzért ment,az oroszlán nő volt.Ja még egyet az előző munkahelyemről,az hagyta,hogy kikapcsolják a telefonját is,csak a kirakatban lévő új ruhát meg tudja venni és ő is oroszlán volt.

2013. aug. 17. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!