Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 39-es: ezeknek a szó szerint gyomorforgató szituknak sajnos én is már tanúja voltam úgy családban, mint munkahelyen is úgy férfi, mint nő részéről. Mindkettő hihetetlenül elvetemült és önkép zavaros, így van. Nem is tudom, hogy melyik jegy tudná őket rövid pórázon tartani.

Amit meglepődve látok mostanában az az, hogy az oroszlán pasi nagyon jól és hatásosan elkapja ezeknek a grabancát úgy nagyobb tesóként, mint férjként is. Hogy mi a trükk, azt egyelőre még nem tudom.

2013. aug. 15. 22:44
 42/101 anonim ***** válasza:
100%

A 40-es válaszoló akkor szerencsés. Vagy az illetők nem mutatták ki még neki a foguk fehérjét.

41-es! Akiről írtam, annak az illetőnek olyan viselt dolgai vannak mind munkát illetően (kezdve azzal, hogy kirúgták lopásért az egyik előző munkahelyéről, egész addig, hogy visszaél a mostani munkaadói jóindulatával és az ő nevükben adja meg a saját telefonszámát az új jelentkezőknek), mind magánéletileg (folyamatosan csalja a barátnőjét, szó szerint kettős élete van), hogy a hajam szála égnek áll tőlük, és megdöbbent, hogy valakinek már élete elején ilyen dolgok vannak a számláin!

Kívánom, hogy csak egyszer járjon úgy, mint Jim Carrey a Hantaboyban! Meg hogy látszódjon róla már messziről, miféle hitvány alak, és veszítse el a vonzerejét!

2013. aug. 15. 23:01
 43/101 A kérdező kommentje:

Hát a skorpiókat megvédeni nem lehet.

Ez azt jelenti nem kerültél még igazán közel hozzájuk.

A egyik legközelebb álló rokonom skorpió,az olyanok,akik felszínesen ismerik azt hiszik jóságos és nagylelkű.

Valóban vannak ilyen tettei,hogy a régi ismerősét jó munkához jutatta,azonkívül imád szívességeket tenni alig ismerősöknek,amivel valahol le is kenyerezi őket.

Ezek az emberek el nem tudják képzelni,hogy a háttérben a legaljasabb módon forgatta ki a legközelebbi hozzátartozóit a vagyonukból,ha tudta,mert pl belém belém tört a bicskája.

A sajátja mellett párhuzamos családot is "alapított" és a neje mondta,hogy köpni nyelni nem tudott,mikor a munkahelyén a titkárnő kiküldte,mert nem ő feleség (mivel a titkárnő a szeretőt látta addig)

A titkárnő nagyon zavarba is jött mesélte,mikor megjött az illető férj és látta,hogy tényleg ő az igazi feleség.

Az elmúlt két évben közel kerültem egy skorpió nőhöz,ő is nagyon nagylelkű (szerinte,mondta magáról egyébként,hogy ezek ezt honnan veszik,ezért írtam,hogy súlyos az énkép

zavaruk)

Na közel kerültünk egymáshoz,ezért úgy érezte beavathat a dolgaiba.Hát köpni nyelni nem tudtam,mikor avval hívott fel,hogy milyen nagy volt mit szólok,a strandon a párjával és a barátjával volt és míg a párja kinn napozott ő bevitte a párja barátját a szaunába és kielégítette,amíg a párja kint napozott.de ez csak 1 változatos legaljasabb cselekedetei közül.

A munkahelyemen skorpió nő a legaljasabban fúró.

A fő tulajdonsága közé tartozott,hogy,akit fúrt avval állandóan barátkozni akart.

Ez egyébként tipikus skorpió taktika,hogy,akit ki akarnak csinálni,avval jó barátok akarnak lenni,hogy igazán kiismerhessék a másik gyenge pontjait és titkait,mert hát igazán ártani ugye így lehet a másiknak.(a rokonait tönkretevő skorpió férfinek is volt a taktikája)csak mások figyelmeztették a csajt,hogy miket manipulál és milyen hazugságokat terjeszt a csajról.

Itt,ahol lakom sok lakás van egy házban,egy pár fúr és akar ártani mindenkinek és megszabni a nőtag skorpió rossz ránézni is,hihetetlenül irigy és rögtön máshogy viselkedik,ha más szelek fújnak.

Köszi én nem fogok skorpióval barátkozni soha,de én soha nem vonzódtam a pesszimista rosszkedvükhőz sem,amit sok áraszt magából.

2013. aug. 16. 08:43
 44/101 A kérdező kommentje:
41-es én is úgy vettem észre,hogy az oroszlán tudja csak őket kordában tartani.
2013. aug. 16. 08:46
 45/101 A kérdező kommentje:

Akiről én írtam férfiról viszont jó szülőkkel rendelkezett,nagyon jó körülmények közül jött.

De abszolút nem érezte magát szörnyetegnek,mikor ki akarta őket is forgatni vagyonukból,de nem tudta,az öregek szabtak egy határt,amit úgy reagált le,hogy nem engedte be többet a lakásukba (amit tőlük kapott)és közölte velük,hogy mit ülnek rajta a pénzükön jó lesz nekik most már egy tányér leves is.

A nagyszülőktől ennek a fia lakást is örökölt.Ez a férfi felvetetett a saját fiával 20 milliót a lakásra,mondván adja oda neki,majd ő beforgatja vállalkozásba és fizeti a részleteket.

Esze ágába nem volt,képébe röhögött a saját fiának (pedig a külvilág felé úgy volt mutatva,hogy mennyire imádja a fiát) lelépett a pénzzel,most rossz körülmények között lakás nélkül tengődik a fia (36).Gyakorlatilag tönkretette és az sem vigasztaló,hogy ő fog örökölni,hiszen lehet,hogy egy ilyen után csak adósságot...

Azon viszont ledöbbentem,hogy ennyire a skorpió másoknál is,én azt hittem csak én fogtam ki,de tény és való,hogy mindenhol család,munkahely,ház,és már a kamasz lányom osztályában is igencsak kezdenek alakulni...a skorpiók.

2013. aug. 16. 09:26
 46/101 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 42-es, csak tátom a számat, 1-2 ilyen szitunak én is tanuja voltam, leírhatatlan egyszerűen és hihetetlen is.
2013. aug. 16. 13:32
 47/101 anonim ***** válasza:
60%

Kedves utóbbi min. 6 válaszoló, amiket írtok, ezeket már rossz olvasni is, nemhogy átélni és/vagy tanuja lenni, egyszerűen rosszul vagyok. Alig lehet elhinni azt, hogy ilyen embertípust megbír ez a Föld. Lehetne egy olyat is kérni, hogy mindezekhez szóljon már hozzá egy skorpió pasi is, hogy mi a véleménye, de hiábavaló lenne biztos ...

Akkor most látom, hogy az én tapasztalataim (amelyek engem is megviseltek anno) kismiskák ezekhez képest ...

2013. aug. 16. 13:35
 48/101 anonim ***** válasza:
100%
Egy gerinctelen skorpió nőt én is ismerek, két gyerekével él Gyálon és ugyanígy, ameddig a férje (akit már min. 50-szer csalt) a szobában, addig ő a szeretőjével a konyhában élesben, őrület ...
2013. aug. 16. 13:38
 49/101 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azért is jó ez a hely, mert itt legalább tapasztalatinkat megosztjuk és nem abban a tudatban maradunk, hogy biztos velünk volt a baj a skorpió társaságában. Nagyon tanulságos számomra is a beérkezett válaszokat erre a kérdésre.

Mérleg kolléganőben láttam még nagyon a kijátszást és a letaposást. Csak azt ne vegyék észre, hogy te azonnal érted, hogy ők mit mondanak és ügyes vagy, feltalálod magad. Olyat is tapasztaltam már mérleg nőtől, hogy meghívott kv-ra, s privátban és "csak ott csak nekem" elpanaszolta és majdnem elsírta magát, hogy ő akkor is felmond ennél a cégnél és nem bírja és olyan nehéz. Azóta is ott van és ossza a lapokat, de ugyanolyan korrupt, mint más hasonló jegyű is.

2013. aug. 16. 13:45
 50/101 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg minden jegy szülötte közül lehetne találni undorítót, és rendeset is!

Én egy skorpió hatására kezdtem kicsit másképp látni a világot, mindig volt egy kedves szava hozzám, és ha bajban voltam olyan tanácsokat adott, amit senki más, és tényleg a hasznomra váltak, rosszindulatot pedig sosem éreztem benne!

Jelenlegi párom skorpió, és hűséges, nem érzem, hogy lenne benne rosszindulat, inkább túlzottan nagylelkű!

Amúgy azt vettem észre ennél a jegynél, hogy kissé végletes...vagy pusztitó, destruktív, kegyetlen, vagy inspiráló, építő jellegű, melegszívű...Köztes, amolyan semleges nem igazán van...

Azt viszont még nem indokolta meg senki sem, hogy a bika jegyű emberekkel mi a gond. :D

2013. aug. 16. 16:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!