Igaz, hogy bármelyik csillagjegyű ember a kettővel korábbi csillagjegyűt kedveli leginkább?
Pl. vízöntő a nyilast,
nyilas a mérleget,
mérleg az oroszlánt,
oroszlán az ikreket,
ikrek a kost,
kos a vízöntőt,
bak a skorpiót,
skorpió a szűzet,
szűz a rákot,
rák a bikát,
bika a halakat,
halak a bakot?
Nem az a lényeg,hogy kettővel előtte van.
A tűz jegyűek a tűz- és levegő jegyűekkel jobban kijönnek.
A víz jegyűek a víz- és föld jegyűekkel jobban.
Amit írtál,az pont úgy esik,hogy illenek,de nem a legjobban.
Tűz jegyek: kos,oroszlán,nyilas;
Föld jegyek: bika,szűz,bak;
Levegő jegy: ikrek,mérleg,vízöntő;
Víz jegyek: rák,skorpió,halak.
Szerintem ez nem így van. Ez nem ilyen egyszerű.
Nem csak a csillagjegyet kell nézni, befigyel az aszcendens, meg a holdjegy stb.
Meg minden ember más. Hiába ugyanaz a horoszkópjuk, egyikre ez jellemző, a másikra meg más tulajdonság.
Utolsó vagyok.
Most lehet, hogy az egyik kos jegyű tényleg jól kijön a vízöntőkkel, de lehet hogy egy másik menekül tőlük.
Bénán tettem fel a kérdést...
Olyan tapasztalati válaszok érdekelnének, mint a 6# Audrey80 válasza! Tehát ki mennyire vonzódik vagy jön ki a kettővel előtti csillagjegyűvel?
Amit 1#-es írt, az esetemben egyértelműen bukott!!!! Nem értek egyet a tűz + tűz/levegő vonzással. Világ életemben borzongtam az oroszlánoktól és az ikrektől. A mérlegek állnak nálam a topon, de nagyon, majd a bikák, bakok és a rákok közül a bölcsebb gondolkodásúak. Pedig nyilas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!