Rák jegyű ikrek asszcendensű ember milyen?
Figyelt kérdés
A párom ennek a fordtottja(ikrek jegy,rák asszcendens)
Ennek van valami jelentősége esetleg?
2013. febr. 10. 22:54
2/7 A kérdező kommentje:
Én még nem ettem,de biztos fini lehet:-)
2013. febr. 11. 21:12
3/7 gungasam válasza:
Az ilyen aszcendensűnek feltétlenül előre kell köszönni.Na és kerülni kell a vele való pofozkodást.
4/7 anonim válasza:
Előző, érdekelne hogy ezt miből gondolod.
5/7 Mcgalagony17 válasza:
Egyik legjobb barátom pont Rák jegyű és Ikrek aszcendensű. Érdekes párosítás, mert az érzékeny, hangulatember Rák keveredik az okoskodó, racionális Ikrekkel. A viselkedése attól függ, melyik énje uralkodik el rajta: ha az Ikrek, akkor számíthatsz rá, hogy megbánt az okoskodásával, anélkül, hogy egyáltalán fogalma lenne a dolgokról, viszont, ha a Rák, akkor intuitív, és úgy is megnyugtat, ha épp több ezer kilométerre van tőled, és úgy beszélgettek. Átlát rajtad akkor is ha nem akarod, viszont az érzelmeiben tartózkodó és nagyon nehezen fejezi ki, ha szeret valakit. Ezek az én tapasztalataim:)
6/7 anonim válasza:
Előző, mond hogy ezt nem komolyan írtad...
7/7 anonim válasza:
Én grillezve sokkal jobban szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!