Tényleg van olyan, aki annyira hisz a horoszkópban, hogy szerinte csak 12 fajta ember van?
Persze, hogy van... mi másért lenne tele a sok újság meg a net a horoszkópokkal?
Söt.. egyeseknek már nem is elég a sima horoszkóp, ezért van már kutyahoroszkóp, babahoroszkóp meg ki tudja milyenek még...
Szerintem lassan kell majd pizzahoroszkóp meg zuhanyrózsahoroszkóp is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
Ez egy tökéletes példa, szerinte az hazudik, aki vízöntő és azt állítja, hogy nem szokott veszekedni.
Nos már itt meg is buki az horoszkópos elmélet, hogy kitalálnak baba meg kutya meg miegymás horoszkópot, mint azt előttem is említik. Hisz ugyan arra az emberre miért hatnának a golygók állásai másképp ha gyerek, ha terhes, vagy ha éppen megjött?? Ezt az ellentmondást ők nem is látják?
A válaszom pedig: Igen, vannak olyan buta emberek akik mindent elhisznek...
Biztos van ilyen elvetemült ember.
Én szeretek foglalkozni a horoszkóppal..persze csak az általános jellemzéssel és szórakozás képpen. Semmiképp nem vonok le belőle messemenő követketetést....de azért lehet benne valami.
A kosokat és az oroszlánokat nagyon hamar fel lehet ismeri(többnyire) ez persze lehet a véletlen műve is...ki tudja.
Van, de az nem ért az asztrológiához, ugyanis a horoszkóp nem ezt állítja :)
A 12 csillagjegy csak azt mutatja meg, hogy a Nap melyik jegyben áll. Ezen felül még van 8 bolygó, amelyek állhatnak bármely jegyben és bármely házban.
Ez eddig 12x12x9=1296 variáció.
Az is fontos, hogy melyik ház melyik jegyben áll, ez 12x12=144 variáció, összesen eddig 144x1296=186624.
A bolygóknak vannak fényszögei ez újabb 9x8=72, eddig összesen 13436928 variáció.
A fényszögeknek öt különböző minősége van, ez eddig 67184640 variáció.
Illetve az is fontos, hogy a vizsgált bolygót honnan éri a hatás, milyen helyzetben levő bolygótól, így ezt az egészet emeljük négyzetre.
Ez így 4513775851929600 variáció. És csak a 9 alapbolygót, illetve az 5 alapfényszöget vettük bele.
Így már reálisabban hangzik, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!