Tényleg van olyan, aki annyira hisz a horoszkópban, hogy szerinte csak 12 fajta ember van?
Figyelt kérdés
Nem kötözködni akarok és nem is próbálom majd az illetőket meggyőzni az ellenkezőjéről, csak kíváncsi vagyok, hogy tényleg van e ilyen.2012. nov. 6. 19:43
11/22 A kérdező kommentje:
És az egypetéjű ikrek miért nem egyformák akkor belsőleg is?
2012. nov. 14. 15:56
12/22 Five Star válasza:
Az aszcendens nagyon gyorsan pörög, ezért kell hozzá óra:perc, ha meg akarjuk határozni. Az ikertesók között általában 5-20 perc van, ez elég szignifikáns változásokat hozhat az aszcendensben (ami a három legfontosabb pont közül az egyik).
13/22 Five Star válasza:
Ja meg hát az aszcendessel együtt az egész házrendszer csúszik, úgyhogy akár bolygók is simán átkerülhetnek más házakba.
14/22 A kérdező kommentje:
Ha ennyire mások az emberek 5 perc különbséggel is, akkor mire alapoznak a napi/heti stb horoszkópokban?
2012. nov. 14. 16:21
15/22 Five Star válasza:
Semmire, felejtsd el, az ilyen napi/heti horoszkópok nem sokat érnek. Persze, van valami igazságtartalmuk, de mindössze egyetlenegy faktort vesznek figyelembe a rengeteg közül (azt, hogy a Nap melyik jegyben áll), és ez nagyon nagyon kevés. Persze lehet jó napi/heti horoszkópot csinálni, de azt személyre szabottan kell.
16/22 anonim válasza:
A bulvárlapok horoszkópjait felejtsd el, az csak a buta embereknek íródott
17/22 anonim válasza:
nekem van olyan iker szülött ismerőseim, akik az első megszületett 10 óra 12 perckor, ő Skorpió Nyilas ascendensel, a második gyerek
18/22 anonim válasza:
Második már 10 óra 23 perckor ő már Bak ascendensel Úgy e a Bak és a Nyilas jegy teljesen eltérő tulajdonságú. Aki korábban született elég nehéz a saját egyéniségét kialakítani.
19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akartál ezzel :P
2012. nov. 16. 18:08
20/22 anonim válasza:
Azt akartam érzékeltetni, hogy két majdnem azonos időben született ikrek sem egyformák, akkor hogyan képzelik el azt, hogy csak 12 féle ember van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!