Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lehet azért nem sikerül...

Lehet azért nem sikerül párkapcsolatot kialakitanom, mert Ikrek jegyű nő vsgyok és érzelmeim hadakoznak állandòan az értelemmel?

Figyelt kérdés

Tùl gondolok mindent,több oldalròl közelitek adott szituàciòt,ès nem hagyom,nem tudom hagyni az èrzelmek szabad âramlàsàt?

Mèg annyi,hogy Skorpiò jegyűek vonzanak,de a Bak férfiakkal nagyon nem jövök ki. Idegesiti őket az izgàga,eleven termèszetem.

2013. febr. 5. 04:55
1 2
 1/20 omba válasza:
Volt Ikrek jegyű nőm, én is az vagyok, hogy is mondjam: viharos volt, - de a legcsodásabb emlékek hozzá kötnek!
2013. febr. 5. 07:06
 2/20 anonim ***** válasza:
Én bak vagyok.A tesóm ikrek.Ha nem lennén testvérek,valószínűleg soha nem kerültünk volna kapcsolatba egymással,annyira különbözőek vagyunk.Részemről sok türelem,és engedékenység kell felé,hogy ne legyünk mindig fasírtban.
2013. febr. 5. 07:47
 3/20 anonim ***** válasza:
Édesanyám ikrek. Neki nem sikerült egy férfi mellett sem megmaradni. Borzasztó egy természete van, nem is sokan viselik el. Rengeteg türelem kell hozzá, és elnézés, nem tusom, hogy fog-e egyáltalán találni olyan embert, aki így el fogja fogadni :-(
2013. febr. 5. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:

Keress hozzád hasonlót és menni fog!

Az ikrek többsége inkább társaságot és programokat szeret maga körül és nem egy állandó, érzelmes szerető társat. Ha mégis kitartanál egy ember mellett, akkor is, az olyan legyen, akivel sok közös hobbitok van és hasonló életmódot folytattok. És semmiképp sem olyan, aki elsősorban meleg családi fészekre és gyakori odabújásra vágyik. Így könnyebben menni fog és jól fogod magad érezni.

Semmiképp sem egy hozzád egyáltalán nem hasonlító férfit keress, de ha mégis, akkor az legyen papucs típus. Ugyanis az ikrek nem hajlandó kompromisszumokra, sőt lételeme, hogy a saját elképzeléseiről meggyőzzön másokat. Erre vagy egy papucs hajlandó, vagy olyan, aki eleve úgy gondolkodik, mint te.

A skorpiókról úgy tudom erősebb érzelmi kötődésre vágynak, és családcentrikusabbak, nem biztos, hogy ikreknek való, nem tudom.

A bakok nem mutatják, de úgy tudom eléggé érzelmesek, és igen, a túlzott elevenség nem mindig jön be nekik.

Mi lenne, ha egy másik ikreket keresnél? Esetleg vízöntőt vagy oroszlánt?

2013. febr. 5. 08:34
 5/20 Nixcy88 ***** válasza:
85%

Ikrek: Nagyon eleven, tréfás és társaságkedvelő vagy. Szeretsz mindenben benne lenni, így hajlamos vagy arra, h egyszerre túl sok mindent csinálj. Emiatt szétszórodik az energiád, és nem tudod öszpontosítani az erőidet. Olyan férfira van szükséged, aki elég izgalmas, h felkeltse a figyelmedet, de nem féltékeny, amikor ártatlanul másokkal csevegsz, meg adja neked a szabadságot. Nem szereted egy férfiban, ha szeszélyes, érzelgős és birtokolni vágyó. Ezért nem értem miért vonz Téged pont a skorpió férfi, ők akarnak a leginkább birtokolni.

Remek kapcsolat:Kos, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő;

Nem ajánlom: Bika, Szűz, Skorpió, Bak, Halak;

(Amelyik jegyeket nem írtam, a kettő közötti átmenetet képezik)

2013. febr. 5. 08:45
 6/20 anonim ***** válasza:

Tuti nem ezzel van a probléma, szerintem még nem találtad meg az igazit. Jó keresgélést. :)

sk/F

2013. febr. 5. 10:09
 7/20 anonim ***** válasza:
5%
Kicsit nyers leszek. Ronda vagy és az álompasikkal akarsz összejönni. Hát ezért.
2013. febr. 5. 10:54
 8/20 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneken gondolkodsz, akkor valóban probléma lehet, hogy mindent túlgondolsz.

Egyébként úgy rémlik, a múltkor azt olvastam valahol, hogy ikrek legjobb párja a nyilas.

2013. febr. 5. 13:04
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az Ikrek nem jön ki Nyilassal, hiába írják róluk, hogy jó páros. A Nyilasnak állandóság kell, ezt egy tornádó jellemű, széliránnyal változó Ikrek nem tudja biztosítani.

Skorpióval ne kezdj, abból állandó harc lesz, mert érzékeny, ugyanakkor haragtartó és bosszúálló típus.

Ikrek a nagyanyám és a nagynéném is, sőt, nagyapám is az volt, és unokaöcsém is az. A nagyanyám és a nagyapám 35 évet éltek házasságban, míg nagyapám meg nem halt, de igazából sosem jöttek ki jól. Nagynéném most, 45 felett tűnik úgy, hogy talált magának állandó társat, sajnos a házassága és utána a párkapcsolatai sem tartottak ki hosszú távon. És mindegyikükben megvan az őszintétlenség a másik felé, az, hogy mindig azt mondanak adott helyzetben, amit gondolnak, hogy mondaniuk kell adott embernek - csak ez sem jön sosem össze, mert nem a másik, hanem a saját fejükkel gondolkodnak, tehát véletlenül sem találják el, mit szeretne hallani a másik fél, így inkább jobb lenne az őszinteség, de ez az Ikrek keresztje, sosem tanulják meg.

A legjobbnak tartom azt a tanácsot, hogy magadhoz hasonlót keress. Víz- és Föld jegyűekkel ne kezdj, nem neked valók. A Tűz jegyűek még csak-csak, de legjobb a Levegő.

2013. febr. 5. 13:53
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Gaberolnak nincs igaza!

Az ikrek nem nyilasnak való! Ezt tapasztalatból mondom...

Egy nyilas

2013. febr. 5. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!