Lehet azért nem sikerül párkapcsolatot kialakitanom, mert Ikrek jegyű nő vsgyok és érzelmeim hadakoznak állandòan az értelemmel?
Tùl gondolok mindent,több oldalròl közelitek adott szituàciòt,ès nem hagyom,nem tudom hagyni az èrzelmek szabad âramlàsàt?
Mèg annyi,hogy Skorpiò jegyűek vonzanak,de a Bak férfiakkal nagyon nem jövök ki. Idegesiti őket az izgàga,eleven termèszetem.
Érdekes válaszok születtek, köszönöm:))
Abszolút igaz rám az a meglátás, hogy olyan személyiség vonzó számomra,akivel lendületes eszmecseréket tudok folytatni, művészetekről, filmművészetről, vagy akármilyen érdekes élményről, programról, és akivel el is tudok menni ilyen jellegű eseményekre.
És persze aki tolerálja azt hogy mozgékony, és olykor kapkodós, mindig rohanós vagyok, általában.Szellemes,igényes, és aki meglátja bennem az egyediséget.
Én rám az öszintetlenség nem jellemző,pont hogy szeretem megbeszélni a dolgokat,és igy kompromisszum kész vagyok, és általában az a gond hogy én többször adok, leginkább az olyan személynek aki nem érdemli meg, és azt hiszem az egyik legrosszabb az ha valaki saját magához sem őszinte, és általában olyan emberekbe botlottam.
A papucsokat nagyon nem viselem el mert ott nem érzek férfiasságot, nem akarom, de hozzájuk vagyok önző, mert nem szeretem ha rám telepszenek, vagyis ha úgy érzem...
Az a gon hogy én érzelmesebb vagyok, és érzelmi kötődésre vágyom, egy komoly, illedelmes, művelt , humoros, és mélyenszántó gondolkodású férfival aki egyben laza is, és ne érezzem hogy meg kell felelnem, aki bókol, de érzi hol a határ,ha becéz az is legyen férfias, ne essen a ló másik oldalára,legyen kihivás, hogy ne unjak rá...mert aki túl egyértelmű nekem, és érzem hogy odáig van értem, azt nem tudom becsülni:S de akibe meg szerelmes leszek általában(nem helyes férfiak)és a kémia is tökéletes, intellektus is, de mégsem akarnak komolyan, ez az illető i egy skorpió férfi, és érdekes ogy azt olvasom mindenhol hogy mennyire féltékenyek birtoklóak, érzelmi töltésre vágynak, holott ikrek létemre, iker aszcendensemmel, inkább én vagyok az .Ő Skorpió-Szűz.
A másik egyén aki nagyon érdekelt, ő Bak-Rák volt, mégis megcsalt több lánnyal, de lehe én is hibás voltam.
Az a gond vele, hogyha érzem azt hogy minden okés, és akr az illető, akár ez a skorpió férfi, akkor előjön az az énem, hogy másokkal ismerkedjek..és amit egyik illető irt, félek h velem is igy lesz.Szerelemre vágyok, de a kalandkedvelő, új impulzusokra lévő énem sokszor dominál, mégha szerelmes igy vagyok.Na megint ellentétesre sikeredett a levél, mint általában amilyen vagyok, és igaz a kettős dolgok az életemben, két gyereket akarok ikreket, mármint nem csillagjegyre, több dolgot tudokvégezni egyszerre, mozgékony vagyok, és rengeteg rétegű az érdeklődésem, könyvek , filmelmélet terén....de én nem vagyok általában a társaság középpontja,nincs is erre vágyam, és nem beszélek ki senkit, viszont irtó türelmetlen vagyok, és amennyire kedves vagyok, annyira tudok szarkasztikus is lenni.
Túl sok mindent csinálok, és szétszórodik az energiám ez is igaz 100%-an.
Nyilas férfival nem volt dolgom.Leginkább skorpiókba(akiknek valóban erős a kisugárzásuk), és Bakokkal hozott össze a sors.
Tyű, nem vagy semmi. Ha pasi lennék, komolyan meggondolnám, kezdjek-e veled, azok alapján, amiket leírsz. Egyrészt, mert olyan pasiról írsz, aki nincsen, nem létezik. Másrészt, idézem "hogyha érzem azt hogy minden okés, és akr az illető, akár ez a skorpió férfi, akkor előjön az az énem, hogy másokkal ismerkedjek", "türelmetlen vagyok, és amennyire kedves vagyok, annyira tudok szarkasztikus is lenni.
Túl sok mindent csinálok, és szétszórodik az energiám ez is igaz 100%-an. ".
Ezt felszínességnek hívjuk. Ja és ego is van bőven. Ezt csak abból gondolom, hogy arról írsz, neked milyen pasi kéne, de hogy te hány és milyen pasiknak kellettél?
Be kell érni néha azzal is, ami ma van és ma jó, nem hajkurászni azt, ami nincs és nem is lehet.
Igen, tudom hogy felszines vagyok, és épp ezt próbálom csiszolni, hogy egy adott dologra összpontosítsak, koncentráljak, ami nehezen megy, bár mostanában kitartóbb vagyok, csak ugye az szokott lenni a gond, hogy túlsok mindent csinálok egyszerre.
Hát igen, én sem szeretem magam hogy ilyen vagyok, lehet hogy ez változna akkor ha valakit megszeretek és ez kölcsönössé válik, de hiába tetszettem,előbb utóbb egyoldalú lett a "kapcsolat", csak azok szeretnének komolyat akik engem nem hoznak lázba.
Az utolsó mondatodra reflektálva, azt mondom, és én úgy látom hogyha valakivel kémiailag és intellektuálisan nem passzolunk, akkor én nem szeretnék belemenni olyan dologba, csak azért hogy legyen valakim,mivelhogy becsapnám a másik embert is, és én is csak szenvednék, és nem lenne harmónikus, minek olyat elkezdeni ha már az elején érzed hogy valamiért nem vonz, én nem tudok megelégedni igy ilyen helyzettel, és kétlem hogy te is tudnál úgy együtt lenni valakivel hogy küllemre, vagy belső világra nem vonz.
És nem vagyok egós...nagyon nem.Arra meg nem tudok reagálni hogy hány pasinak kelletem...mert ez bonyolult.
Az utolsó mondatomat nem olvastad el rendesen. Azt írtam be kell érni azzal, ami ma van és ma jó, ez nem azt jelenti, hogy olyannal kell leállni, aki neked nem passzol, hiszen akkor lehet, hogy ma van, de nem jó.
Hát, kívánom, hogy sikerüljön úgy csiszolgatni a jellemed, ahogy szeretnéd, és megtalálni azt, akivel boldogan élhettek! Lehet, hogy csak egy kis idő kérdése.
Ok,kösz
Bàr ez elég furcsàn jött le...hogy kivànod h sikerüljön..mintha annyira negativ lennék...na mindegy.
Ehhez a Nap jegy kevés. A Hold (érzelmi beállítottság) meg a Vénusz (kihez vonzódsz), illetve a Mars (kivel érdemes) helyzete lehet érdekes, illetve szerintem még az ötödik és hetedik ház helyzete, fényszögei.
Én is Ikrek vagyok, de párt találnom sose volt nehéz, most is párkapcsolatban élek.
De hát miként torzul a személyiséged?????
Nincs benned semmi hiba, én is Ikrek vagyok, - tényleg nemigen voltak békés nyugis kapcsolataim, amiben elégedett voltam.
Ami feldobott, az egy másik Ikrek volt, tulajdonképpen az volt az igazi, csak valahogy túl viharossá vált, az meg azért sok volt.
Ne értékeld le magad, és ne próbálj megfelelni semminek.... abból csak baj van, és a dolog lényegén meg sehogy-se változtat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!