Ha boldog, kiegyensúlyozott szerelmi kapcsolatot szeretnék, akkor hogyan kell kialakítanom a szobámat a feng-shui szerint?
Szerintem nem a feng-shui dönti el.
Hanem te magadban belül a szívedben. Egy kapcsolat nem lehet mindig kiegyensúlyozott, vannak pillanatai amik a jókra rakják a hangsúlyt, és vannak olyanok amik a rosszakra.
Mind a kettőt élvezni kell. Az élet rövid. Nem az fogja eldönteni, hogy milyen lesz a szobád, hanem az hogy az a fiú mit érez irántad( ha pedig nem lány vagy akkor meg eszem a kalapomat.)
Mindig minden körülmények között, beszélgess sokat a fiúdal, mesélj neki mindig minden körülmények között sok dolgot. Hát ennyi a kiegyensúlyozott kapcsolat.
A szerelem elvileg rossz, mások szerint pedig a legyőzhetetlen erő.
Régen még tanultam ilyenről, hogy a szerelemek egy kötelék amely kettő embert köt össze a külső világ ellen. Vagy valami ilyesmi. Remélem segítettem.
Szerintem a kerdezonek van igaza ebben a temaban.
Nemreg olvastam,hogy bizonyos disztargyak,kagylok(ami valojban mar elhalt),szaritott novenyek nem hatnak pozitivan.Sot,az sem mindegy,hogy mas targyakat ,szobrocskakat merrefele forditunk.Ajtoval/ablakkal szembe,vagy nem.Erdekes cikk volt,ha megtalalom,bemasolom a linket.
Ne nézzen ki gázul a szobád, pl tele plüssállatokkal és giccses kis porcelán-műanyag izékkel. De tükrözze az ízlésed, hogy aki látja, tudja milyen vagy, mit várhat.
Ha csak nem futár hozza a bútoraid, nehéz lesz a szobát rendezgetve szerelemre bukkanni.
Bocsi h a feng-shuival kapcsolatban kéredzél és nem erre válaszolok,de szerintem nincs köze a szerelemhez... nekem
pl van barátom és nagyon jól megvagyunk, annak ellenére h plüsmackók vannak a szobámban és rózsák amik már el vannak száradva... szóval szerintem nem a szobádon hanem rajtad múlik h milyen leszel a szerelemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!