Ha boldog, kiegyensúlyozott szerelmi kapcsolatot szeretnék, akkor hogyan kell kialakítanom a szobámat a feng-shui szerint?
Az ilyen külső hókusz-pókusz semmit nem jelent egy párkapcsolatban! A döntő kapocs az őszinte, igaz szerelem
és szeretet...
Eloszor is azt kell megertened, hogy egy atlagember nem kepes hinni onmagaban. Es a fengshui, a vallas, fogyokura meg egyeb baromsagok, azert vannak, hogy onmaganak bebizonyitsa, hogy o mindent megtett, es nem rajta mult. Kicsit kuszan fogalmaztam meg, de remelem ertitek a lenyeget.
S:
Teszel egy ágyat, amiben mind a ketten elfértek, hogy jó szorossan össze tudjatok bújni, egy ruhás szekrényt, hogy a ruháitok elférjenek, és mondjuk az ágy mellé egy-egy éjjeliszekrényt. Ha mindezt megteszed, és magasról lesz..od a feng-shuit és a pároddal foglalkozol, és nem ezzel a marhasággal, akkor nagy esélyed van a boldog, kiegyensúlyozott szerelmi kapcsolatra.
Sok sikert!
Mekkora egy bunkó válaszokat adnak egyesek! Szerintem a kérdező hisz a feng shuiban, ami nem egy elítélendő dolog! És véleményem szerint nem a hülyeségekre volt kíváncsi!
Amit én hallottam, hogy ha esetleg újrafestenéd a szobát, meleg színeken gondolkozz, pl sárga-narancssárga-piros, mert ezek a boldogság színei, amik pozitív hatással vannak rád és a szerelmi életedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!