Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindenki számára elérhető a...

Mindenki számára elérhető a kiegyensúlyozott, boldog élet?

Figyelt kérdés

Kiskoromban azt hittem, a tisztességes, kitartó emberek mindig elérik a boldogságot. Azt a munkát végzik, amiben a legjobbak, és amit a leginkább szeretnek, az lesz a párjuk, aki a legjobban tetszik nekik, olyan helyen laknak, ahol a legjobban érzik magukat, stb. Persze ahogy felnőttem, láttam hogy ez nagyon nem így van.

A kérdésem: szerintetek átlagban egy ember képes lehet olyan életet megteremteni magának, amiben boldog és elégedett, vagy ez csak kevés szerencsés kiválasztottak kiváltsága?

2011. szept. 22. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ne csak várj a boldogságra, tegyél is érte.
2011. szept. 22. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Én hellyel-közzel boldog vagyok, nem magamról beszélek. A kérdés teoretikus jellegű.
2011. szept. 22. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez leginkább attól fögg, hogy milyen körülményekkel indul az Életbe, és milyen a személyisége. Lehet valaki milliomos gyereke ha az egészbe sz.rik bele és nem küzd meg semmiért miután magára marad a szülők halála után simán elveri a pénzét aztán lesz ami lesz vele...

Mindenesetre egyre nehezebb elérni a boldogságot.

2011. szept. 22. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos az élet nem olyan igazságos,hogy a tisztességes és kitartó embereknek boldogságot ad.

Az élethez szerintem szükség van egy nagy adag szerencsére is, de a kitartás és optimizmus nagyon sokat segít abban, hogy elérd a céljaidat.

2011. szept. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!