Mindenki számára elérhető a kiegyensúlyozott, boldog élet?
Kiskoromban azt hittem, a tisztességes, kitartó emberek mindig elérik a boldogságot. Azt a munkát végzik, amiben a legjobbak, és amit a leginkább szeretnek, az lesz a párjuk, aki a legjobban tetszik nekik, olyan helyen laknak, ahol a legjobban érzik magukat, stb. Persze ahogy felnőttem, láttam hogy ez nagyon nem így van.
A kérdésem: szerintetek átlagban egy ember képes lehet olyan életet megteremteni magának, amiben boldog és elégedett, vagy ez csak kevés szerencsés kiválasztottak kiváltsága?
Szerintem ez leginkább attól fögg, hogy milyen körülményekkel indul az Életbe, és milyen a személyisége. Lehet valaki milliomos gyereke ha az egészbe sz.rik bele és nem küzd meg semmiért miután magára marad a szülők halála után simán elveri a pénzét aztán lesz ami lesz vele...
Mindenesetre egyre nehezebb elérni a boldogságot.
Sajnos az élet nem olyan igazságos,hogy a tisztességes és kitartó embereknek boldogságot ad.
Az élethez szerintem szükség van egy nagy adag szerencsére is, de a kitartás és optimizmus nagyon sokat segít abban, hogy elérd a céljaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!