Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élsz?
Figyelt kérdés
Igen/nem
mennyi idős vagy?
és mióta vagytok együtt
férfi/nő vagy?
2011. okt. 3. 19:50
3/21 The Nuke válasza:
Ma lettem 27.
Férfi vagyok! Kislány voltam...
3 éve élek együtt barátnőmmel..
Egész jól, Ő szerelmes is.
De most a hétvégén nyomult rám egy 18 éves naggyon jó kis müff, és úúúgy megszexeltem volna, h csak na...
De aztán valahogy mégsem lett semmi.
Szóval bogozd ki, hogy ez most mi...
4/21 anonim válasza:
igen
19
5 év 6 hónap 11 nap 11 óra :)
férfi.
Üdv. Don Juan-
5/21 A kérdező kommentje:
húha, kedves utolsó. :) ez a részedről kényelem és nem szerelem. Kérlek, hagyd el a lányt a kedvemért. :) És kedvedre azt csinálsz, amit akarsz, de ne hidegesd a lányd, a végén az lesz mint az ismerőseimmel, hogy bűntudat miatt feleségül veszed, majd 2 év múlva elváltok... az érzelmekkel nem szabad játszani.
2011. okt. 3. 19:57
6/21 A kérdező kommentje:
ma 19:55-ösnek írtam.
2011. okt. 3. 19:57
7/21 A kérdező kommentje:
19:56 neked nem hiszek, ilyen pasi nincs! :D
2011. okt. 3. 19:58
9/21 The Nuke válasza:
Hát biztos nem fogom elhagyni, remélem benő a fejem búbja..
Biztos, hogy kényelem is...
Egyébként Te hogy élsz? Válaszolj légyszíves a saját kérdésedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!