Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élsz?
Figyelt kérdés
Igen/nem
mennyi idős vagy?
és mióta vagytok együtt
férfi/nő vagy?
2011. okt. 3. 19:50
11/21 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:55
Boldog Szülinapot!! :))
12/21 The Nuke válasza:
20:02-es, képzejjed el, annyian felköszöntöttek ma, hogy meg is lepődtem!
És ezen még a tiéd is nyom a latban!
Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy.. :)
13/21 anonim válasza:
Igen, Handjelina Jolieval és Pamela Handersonnal.
21
21 éve
F
14/21 anonim válasza:
Igen. (Ez az egy jó dolog van jelenleg az életemben.)
20/L vagyok, fél éve vagyunk együtt.
15/21 A kérdező kommentje:
bocs, de félév az kevés... akkor még javában tart a rózsaszín köd, a gondok 1 évtől kezdődnek. persze remélem veletek más lesz a helyzet
2011. okt. 3. 20:07
17/21 anonim válasza:
Nem.
21 éves, nő vagyok.
2 év 24 nap.
18/21 anonim válasza:
Köszi a véleményt, van már tapasztalatom, volt már 2 hosszú kapcsolatom is, és tudom, miért szeretem, és ez nem a rózsaszín köd, hanem azok a tulajdonságok, amiket mindig is hiányoltam az exeimből.
19/21 anonim válasza:
Nem (de csak mert távkapcsolat, amúgy minden rendben :) )
19 L
1 év 3 hónap
20/21 anonim válasza:
nem (szintén, mert távkapcs (februárig:))
17/L
majdnem két éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!