Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen fejjel van esélyem arra, hogy sikerüljön párkapcsolatot kialakítanom egy nővel?
A képeken megfigyelhetitek, hogy sajnos olyan fejem van, mintha valaki, mondjuk egy kisgyerek megpróbált volna gyúrmából egy fejet formálni,és ez lett az eredmény.
miről beszélsz? sokkal durvábbra számítottam
olyan pasiknak van csajuk akiket durván csúnyának találok
te az átlagos kategória vagy
azért ennyire ne legyen rossz véleményed magadról héé :/
Fiúként megmondom, hogy semmi baj a fejeddel, haver.
Épp valamelyik nap láttam több iszonyat rondának nevezhető fiút bombanővel, hogy csak néztem nekem miért nincs ilyen nőm?
Azért, mert nekem is az agyamban van a hiba. Nincs elég önbecsülésem, önbizalmam és hitem.
El kell hinned, hogy te jó pasi vagy és barátnőd lesz, mert jól nézel ki.
Tudom nehéz, de megéri megcsinálni, mond mindig magadban, hogy jó pasi vagyok és megszerzem ezt a csajt, aki épp tetszik, majd rászoksz és utána az agyad be lesz programozva erre a pozitív kisugárzásra, onnantól kezdve meg jönnek majd a csajok akár maguktól is. :D
Én is ebben reménykedem.
Nincs semmi baj a fejeddel,férfias vonásaid vannak meg szép az arcbőröd.
Nekem nő létemre nem ilyen szép a bőröm sajnos,kamaszkori pattanások nyomai:(csak akkor nem látszik ha ki vagyok sminkelve.
De a cigiről próbálj meg leszokni,az is rosszat tesz az ember bőrének.Kozmetikusom mondta hogy a kátrány lerakódik a pólusokban és emiatt ráncos és megereszkedett lesz az arcbőr.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!