Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ilyen fejjel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen fejjel van esélyem arra, hogy sikerüljön párkapcsolatot kialakítanom egy nővel?

Figyelt kérdés

A képeken megfigyelhetitek, hogy sajnos olyan fejem van, mintha valaki, mondjuk egy kisgyerek megpróbált volna gyúrmából egy fejet formálni,és ez lett az eredmény.

[link]

[link]

2011. szept. 20. 22:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Hahahahahahaha!! Bakker. Semmi baj a fejeddel. Volt egy évfolyamtársam, aki komolyan torzszülöt volt, a feje teljesen félre állt, és nem volt meg az egyik füle. Nos, neki volt barátnője akkoriban.
2011. szept. 20. 23:53
 12/29 A kérdező kommentje:
Igazatok van a cigizésről le kellene szoknom, csak nem könnyű lemondani róla, de megpróbálom. Nickiii megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?
2011. szept. 20. 23:54
 13/29 Nickiii ***** válasza:

Kérlek szépen én 17 vagyok.

És tudom, hogy nehéz róla leszokni, de hidd el, hogy megéri. Nem csak a nők miatt magad miatt is. Én is dohányoztam 4évig, és miután leszoktam róla 100x jobban éreztem magam. Nem voltam állandóan büdös cigiszagú, letudtam futni úgy a buszt, hogy nem fulladtam meg meg ilyen apróságok.

Általában az embereknek nem a nikotin az ami hiányzik ha leszokóban vannak, hanem a megszokott mozdulat. Próbáld meg pótcselekvésekkel pótolni. Pl nyalóka, rágó, vagy olyan dolgok amiket sokszor a szádhoz emelsz.

2011. szept. 21. 00:05
 14/29 Nickiii ***** válasza:
Minnél többet nézegetem a képed, annál jobban nem értem, hogy honnan is szedted a fejedre ezt a "meghatározást" Szép szemed van, jó alakod, a ruhádról megállapítva, a stílusod az ízlésed se lehet rossz. Az orrod és a füled kicsit fura, de hát na. senki se lehet tökéletes, mindenkiben van valami "ronda" egyik embernek nagy az orra, másiknak kiálló a füle, de ezek olyan dolgok amik nem éppen szembetűnőek.
2011. szept. 21. 00:09
 15/29 A kérdező kommentje:
A fülem az elég furcsa, el is áll, alkatot tekintve elég vékony vagyok. Öltözködés:általában sötét színű (leginkább fekete) ruhában vagyok, de nem vagyok emo, meg semmi ilyesmi, csak tetszik a fekete.
2011. szept. 21. 00:34
 16/29 MolotovPunk ***** válasza:

Simán tudnál csajt szerezni haver.

Hajrá.

2011. szept. 21. 00:48
 17/29 anonim ***** válasza:
sztem nem vagy csúnya 20L
2011. szept. 21. 09:13
 18/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya.
2011. szept. 21. 09:39
 19/29 anonim ***** válasza:

Hát itt tényleg a fejen belül van a gond.

Semmi baj nincs veled. Én még helyesnek is mondanálak. Lehetne barátnőd is, csak el kéne hinned, hogy te is érsz valamit!

2011. szept. 21. 11:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj sincs a fejeddel, sőt mondhatom hogy a jobbak közé tartozol.

Egy kis önbizalom kellene és döglenének utánad a nők..

2011. szept. 21. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!