Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves koromra egyetlen párkapcsolatot sem sikerült kialakítanom. Mégis miből tudnék önbizalmat meríteni?
Nem túl férfias dolog nyavajogni, de most valahogy nagyon mélyponton vagyok. Tudom, és van igazság abban hogy aki önmagát nem szereti, azt más se fogja. Próbálom magam szeretni, egyedül és a barátaimmal is tök jól elvagyok, szeretem a munkám mert ha néha szűkösen is, de meg tudok belőle élni. De eddig valahogy az összes próbálkozásom kudarcba fulladt és legjobban az a tudat bánt hogy egyszerűen nem kellek senkinek. Próbálok normális, kedves, figyelmes, stb. lenni de valahogy nem tudok mibe kapaszkodni már. Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem vagyok egy mai férfiideál, mackós az alkatom, de az arcom állítólag rendben van. Jobb lesz ha inkább az egyedüllétre rendezem be az életem?
Köszönöm, ha elolvastad, és bocs hogy a hülyeségemmel fárasztottalak.
"Jobb lesz ha inkább az egyedüllétre rendezem be az életem?"
Ennek kene az alapertelmezesnek lenni. A parkapcsolatot az ember nem tervezi, nem kalkulalja, az vagy jon magatol, vagy nem.
Te epits fel magadnak egy eletet, elj teljes eletet egyedul, amiben a tarson kivul van minden, es ne arra varj hogy majd valaki jon es egyutt nekialltok.
ELOSZOR biztos alapokra helyezed a sajat eleted. UTANA majd valaki jon aki betarsulna. Vagy nem.
De a nok tobbsegere az jellemzo hogy a keszbe szeretnek beleulni, ugyhogy a te dolgod megteremteni.
Az "arcom allitolag rendben van" nem jelent semmit. Egy no nem a szajaval beszel hanem a viselkedesevel. Ha azt is mondja hogy nem vagy csunya csak PONT neki nem az esete, de kozben elutasit, akkor az azt jelenti hogy NEM VAGY VONZO. Pont. Csak ezt igy nem fogja kimmondani mert genetikailag keptelenek nyilt tiszta beszeddel megtisztelni a masik embert.
Kedves Kérdező, az én bátyóm is ilyen helyzetben van, és a szívem szakad érte. :(
Én is csak azt tudom mondani, hogy foglald le magad, sportolj, legyen hobbid, járj el a barátaiddal. Mosolyogj sokat! A lelkednek is jót tesz, és máshogy néznek rád a többiek is. Butaságnak tűnik, de igaz, hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!