Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szörnyű, hogy manapság szextől számítják a párkapcsolatot?
Ez van... Amikor én voltam 15, még lek*rváztuk az olyan lányokat, akik már akkor csókolóztak. Ennyit változott a világ 10 év alatt.
25 N
Igen, baj.
Ahogy az is, hogy már alap, hogy mindenki lefekszik az első fiúval/lánnyal, akivel jár, és minél hamarabb, annál jobb. Ahogy az is baj, hogy sok párkapcsolat már csak a szexről szól.
Én jól nézek ki, ő jól néz ki, összejárunk szexelni, aztán rohanunk haza, mert beszélgetni nem tudunk, és nem is bírunk ki egy légtérben 5 percnél többet. De dugni jó.
Szánalom.
Szia!
Én speciel a csóktól számolom. :) Ha valaki a szextől...váljon egészségére.
Ha valakivel komolyan gondolom a kapcsolatot,azért nagy vízválasztó az első szexuális együttlét. De az azt követő pár együttlét is.
Akkor derül ki,hogy valójában meg van-e szexben is az összhang.
Nem értem miért zavar bárkit, hogy ki mikortól számítja a kapcsolatot. Én is onnan számítanám igazán. Akkor már testileg és lelkileg is összetartozunk.
Jól mondta az előző, ez vízválasztó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!