Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem gyors, vagy szerintetek is gyors telefonszámot kérni egy lánytól egy bulin akit ott ismertél meg?
Tánc, ismerkedés duma stb megy, de szerintem gyors ilyen hamar elkérni a telefonszámot, hiszen még alig ismer, szerintem túl gyors így vagy ez tök normális, hogyha megtetszik egy lány akkor elkérem a számát és később randizni hívom?
Megint, alig ismert meg, egy szinte idegennel egyáltalán elmenne randizni?
Előre köszönöm a normál válaszokat, tulajdonképpen azt szeretném megtudni, hogy mennyire illik ilyen gyorsan közeledni, nem akarok se rámenős lenni de nem is akarok alamuszi lenni.
Eddigi kapcsolataim mindig a gyors illetve a lassú tempóm miatt mentek tönkre, mi a helyes tempó? :S
de utálom ezt a "ahj túl gyors" meg a "jhuj várjunk mert úgy szokás" dolgokat.
ki mondja meg hogy mi a gyors? ahogy nektek jól esik. ha már az első randin szexelni akartok mindketten, akkor az sem gyors. egyrészről...
másrészről meg, ha nem kéred el a számát hogy fogod később megtalálni...?:D
a pasi dolga hogy rámenős legyen.
a nő dolga hogy álszentkedjen és félénk mosollyal éppen annyit engedjen hogoy fenntartsa az érdeklődésed.
kérd el a számát, és aztán hívd fel. hol itt a probléma?
Ott hogy ki menne el egy vadidegennel randizni? Épp megismert egy bulin beszéltünk és elkérem a számát, ok, tegyük fel megadja de miért bízna meg bennem, hogy el is jöjjön a randira?
Lehet h*lye vagyok, de ezt nem tudom megérteni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!