Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 éves koromra egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves koromra egyetlen párkapcsolatot sem sikerült kialakítanom. Mégis miből tudnék önbizalmat meríteni?

Figyelt kérdés

Nem túl férfias dolog nyavajogni, de most valahogy nagyon mélyponton vagyok. Tudom, és van igazság abban hogy aki önmagát nem szereti, azt más se fogja. Próbálom magam szeretni, egyedül és a barátaimmal is tök jól elvagyok, szeretem a munkám mert ha néha szűkösen is, de meg tudok belőle élni. De eddig valahogy az összes próbálkozásom kudarcba fulladt és legjobban az a tudat bánt hogy egyszerűen nem kellek senkinek. Próbálok normális, kedves, figyelmes, stb. lenni de valahogy nem tudok mibe kapaszkodni már. Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem vagyok egy mai férfiideál, mackós az alkatom, de az arcom állítólag rendben van. Jobb lesz ha inkább az egyedüllétre rendezem be az életem?

Köszönöm, ha elolvastad, és bocs hogy a hülyeségemmel fárasztottalak.

2011. máj. 30. 04:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én csak lassan 21 évesen tartok itt,bár én sose próbálkoztam,de biztos nem fog érdekelni az ügy,ha 27 v hasonló koromba jönnék rá,hogy hoppá,de kellene vki.Már túl késő lenne sztem,de ki hogy érzi,te biztosan nem így.

Sz@rd le az egészet,és akkor meg majd rád figyelnek

2011. máj. 31. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha eljársz mozogni napi fél órát és figyelsz az étkezésre, jobb lesz a közérzeted, fogysz is. Ha leadsz pár kilót és jobban fog tetszeni amit a tükörben látsz akkor más szemmel fogod látni a világot és ez meglátszik majd az önbizalmadon is. Egyedül ennyi kell a lányokhoz, határozott légy és legyen egy egészséges önbizalom benned, amire felnézhetnek.

Elég ha bringázol, vagy tempósabban gyalogolsz napi rendszerességgel és rövid időn belül látszik majd az eredmény. Bratyóm is ilyen helyzetben van, Ő pl táncolni jár a barátnőivel és 1-2 hónap alatt már látszik a pocakján hogy fogyott. Jó úton jársz afelé, hogy változtass, hisz ehhez kell egy mélypont. De ne lefelé indulj el, hanem tűzz ki célokat magad elé és a pozitív végeredmény motiváljon :)

2011. máj. 31. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Próbáld meg jól érezni magad benne, de semmiképp ne törődj bele ebbe az állapotba.

Ne túl görcsösen, de azért próbálj ismerkedni továbbra is. Olyan nincs, hogy senkinek sem kellesz, csak még nem olyannal futottál össze, akinek kellenél. Mindenki kell valakinek.

Internetes társkeresést is javaslok, és ismerősök általit is, ha van rá lehetőséged.

2011. máj. 31. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Próbálkozz társkeresőn
2011. máj. 31. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:

22 FFI vagyok...

Egyenlőre egymagam ragyogok a sötét éjben, remélem egyszer reám tekint egy szép leány s még szebben csilloghatok előtte :)

Neked meg legyen siker élményed...kívánom!

2011. máj. 31. 23:15
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de valahogy a 22-es csapdájának érzem a helyzetem.

Az internetes társkeresés már megfordult a fejemben, de annyi rosszat hallottam és olvastam róla, hogy elment a kedvem az egésztől. Meg sajnos se a baráti körömben, sem a munkahelyemen sincs igazán lehetőségem ismerkedni.

2011. máj. 31. 23:23
 17/19 anonim ***** válasza:

De ugye tudod, hogy ha nem mozogsz olyan közegben, ahol spontán lehetne élőben ismerkedni, akkor hiába várod a sült galambot?

Én a helyedben megpróbálnám neten. 21 éves koromig nekem sem volt semmiféle párkapcsolatom. Akkor ismertem fel, hogy mivel nem is mozgok olyan körökben, ahol élőben ismerkedni tudnék, ha így folytatom, ezután sem lesz semmi. Elkezdtem neten ismerkedni, és ennek két párkapcsolatot köszönhettem.

S hogy jó példáit is lásd. Barátnőm (23) internetes társkeresőn talált párt, két éve vannak együtt. Egy fiú barátom (26) most talált párt neten, előtte évekig nem volt barátnője.

l, 23

2011. máj. 31. 23:31
 18/19 anonim ***** válasza:

A netes keresgélésnél jobb, valami klubban keresgélni szerintem. A közös érdeklődés már meglenne és a személyes kontaktus is könnyebben menne. Sok múlik az első benyomáson és ha normális keretek között tudsz ismerkedni beszélgetni valakivel, az előnyösebb mintha egy kis MSNezés után egyből randira mennétek és szinte muszáj lenne valaminek történnie mert a "társkeresőn találjon társat" az ember.

Filmklub, fotóklub, sportklub, zenei fan klub bármi jöhet. Járj el több helyre is akár :)

2011. máj. 31. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem súlyfüggő igazán. Ismerd meg magad, vedd ehhez a fáradságot (nagy punnyadtságot érzek a szavaidból), hogy megtudd, miért nem megy. Esetleg külsős segítővel, önismeret útján. Én is ezen az úton járok jelenleg. És ha hiszel magadban és szereted magad (jaj, de közhelyesnek tűnik!), az kihat majd, meglátod. Mert nem más emberbe helyezed az életed értelmét, a boldogságodat.
2011. jún. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!