Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?
Én eddig a Bikákat találtam undorítónak.
Én nyilas vagyok...
EZ jó:D:D:D
Beszólt valamit,hogy törölték?
Hát igen ő egy Földönkívüli,de ha augusztusi akkor lehet,hogy oroszlán vagy szűz.
A szűzek például nagyon akadékoskodóak tudnak lenni.
A vízöntő nők nagyon egoisták,nagyon megy nekik a rongyrázás és kifejezetten aszerint keresnek barátnőt,aki lekezelhetnek.
Én is úgy vettem észre.
Pedig elég egyszerűek és kiszámíthatóak.
Érdekes azt hittem az én jegyemet fogom gyakran olvasni.
Bár tényleg sokan mondták,hogy jó nekem,akkor könnyedén veszem a dolgokat.
A vízöntő nők, már akiket ismerek, a kákán is csomót keresnek, türelmetlenek, könnyen hisztisednek.
Én, a dupla rák, bambulós, lassú vagyok, tényleg nem sietek sehová, és nagyon rapszodikus is tudok lenni, mint egy bipoláris (holdhatás), sok mindent magamra veszek, és a-tól z-ig végig kell rágnom magam 1-1 problémán, mire lerendezem magamban. Sokat lelkizek. Sokat álmodozok. Gondoskodó vagyok, de ha semmit nem tapasztalok cserébe, sértődök (nem a gyerekemre gondolok). Vitában verhetetlen vagyok. Sokan azt gondolják, mert mindig enyém kell, hogy legyen az utolsó szó, és általában az enyém is, ha logikus ellenérvekkel nem tudnak megcáfolni. :) Szóval elviselhetetlen vagyok! :D
Kérdező, Te mi vagy?
Én nyilas vagyok,a kamasz lányom rák és szó szerint igaz rá is,amit leírtál,de én szeretem amilyen.
Nagyon jól kiegészítjük egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!